Cougar CFD140 BLUE LED Fan

Кратко описание

Цена: 20лв.

Вие получавате

Cougar CFD140 BLUE LED Fan
20лв.

В наличност

поръчай сега и продуктът ще бъде при теб утре (20.06.2019)

Бърза и евтина доставка

цените започват от 2.62лв.

Основни характеристики

 • 3 пинов
 • 1000 rpm
 • 140мм
 • Тип лагер:HB (Hydraulic-Bearing)
пълни характеристики

Ярък. Силен. Тих.

Серията COUGAR CFD ви предоставя уникална комбинация от характеристики и материали, която максимизира охлаждането и издръжливостта и минимизира звука, което ви позволява да се наслаждавате на компютъра в пълна степен, като същевременно минимизирате рисковете от прегряване. Всичко това е в стилен и атрактивен дизайн, който се предлага в пет различни цвята.

Отлично охлаждане

Уникалният дизайн на COUGAR CFD серията е ключът към значително подобряване на тяхната охлаждаща мощност, което ги прави много по-мощни от вентилаторите с подобен размер. Двуслойните твърди остриета и техните отклоняващи се остриета генерират по-мощен въздушен поток, като в същото време намаляват до минимум турбуленцията. Това гарантира силен въздушен поток, който поддържа компютъра ви охладен през цялото време.

Изключително тих

Всяка част от дизайна на CFD вентилаторите е създадена с минимизиране на шума като един от неговите ръководни принципи. Двуслойните твърди остриета и отклоняващи се остриета, освен че увеличават въздушния поток, намаляват турбуленциите и по този начин минимизират звука. Технологията за хидравлични лагери на CFDs и тяхната конструкция против вибрации още повече намаляват шума, позволявайки ви да се наслаждавате на цялото качество на саундтрака на игрите си, без да изключвате вентилаторите.

Минималистична красота

Вентилаторите са ключов елемент от изграждането на компютъра и ако са добри, могат невероятно да повишат неговата визуална привлекателност. С предлаганите цветове от серията CFD можете да проектирате впечатляващ спектакъл. Подобрете игрите си с COUGAR CFD! И ако използвате затворена кутия, можете да се възползвате от безшумното охлаждане с черната версия без LED!

Характеристики

Марка COUGAR
Размери (mm) 140mm
Обороти 1000 rpm
Ниво на шум 18dB(A)
Конектор 3-пинов
Въздушен поток 73.18 / 124.4
Описание
 • Размери:140 x 140 x 25мм
 • Тип лагер:HB (Hydraulic-Bearing)
 • Въздушно налягане @ 12V (mm H2O): 1.4
 • Дължина на кабела: 450мм
 • Аксесоари:
 1. 3 към 4пинов адаптер
 2. Винтове за монтаж
Гаранция 24 месеца
UV вентилатор Не
Светещ Да