Apple Mac Pro

Кратко описание

Цена: 14359лв.

Вие получавате

Apple Mac Pro
14359лв.

Бърза доставка

цените започват от 7,99 лв.

Вземи на лизинг за 471 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • от Intel Xeon W-3223 до Intel Xeon W-3275M
 • от AMD Radeon Pro 580X до 2x AMD Radeon Pro Vega II Duo
 • от 32GB до 1.5TB DDR4
 • от 256GB до 8TB SSD
пълни характеристики
 • Intel Xeon W-3223 (8-ядрен, 16-нишков, 3.50 - 4.00GHz, 16.5MB Кеш)

Комплект

Спестете като закупите основния продукт в комплект с някой друг от показаните.

Цена на комплекта

Цена по отделно
31686лв.
Цена в комплект
30820лв.

Mac Pro

  Силата да промениш всичко.

  Кажи здравей на един изключителен във всяко отношение Mac. С екстремната си продуктивност, разширения и конфигу­рации, той е професионална система, с която да стигнеш границите на възможното.

  Функцията определя формата.

  Всеки детайл в Mac Pro е проектиран в преследване на продуктивността. Изграден около рамка от неръждаема стомана, алуминиевият корпус се вдига за 360 градуса достъп до компонентите и безброй конфигу­рации. Оттук нататък, всичко е възможно.

  До 28 ядра мощ. Твори без ограничения.

  Mac Pro е проектиран за професионалисти, които се нуждаят от върхова продуктивност на процесора. От рендър за продукция, през изпълнение на стотици виртуални инструменти, до едновременно симулиране на iOS приложение на много устройства, той разполага с необичайни възможности. В сърцето на системата е нов Intel Xeon процесор с до 28 ядра — най-много в Mac досега. В допълнение, голям L2 и споделен L3 кеш, както и 64 PCI Express ленти, осигуряват огромна скорост към и от процесора.

Проектиран за работа на макс. Постоянно.

Да изстискаш всеки грам продуктивност от процесора означава да използваш много енергия. В този случай — над 300 вата. Огромен хийт синк поддържа системата студена, за да работи без никакви ограничения. Топлопроводи отвеждат топлината далеч от чипа, като я разпръскват по алуминиеви ребра. Три осеви вентилатора движат въздух през системата.

Забрави всичко, което знаеш за паметта.

Многоядрен процесор в работна станция се нуждае от много памет. С шест канала супербърза ECC памет и 12 физически DIMM слота, новият Mac Pro може да приеме до 1,5TB памет. За да могат професионалистите, които движат големи проекти, анализират огромни бази данни или работят с много програми, да свършат всичко за нула време. И докато типичните компютри слагат паметта на трудно за достъп място, Mac Pro ползва двустранен лоджик борд, който е лесно достъпен.

До 2933MHz

DDR4 ECC памет

До 140GB/s

скорост на паметта

6-канална

система за памет

  Осем PCI Express слота. Конфигурирай на воля.

  Mac Pro е проектиран за професионалисти, които се нуждаят от висока скорост в системите си. С четири double-wide слота, три single слота и един half-wide слот, конфигурирани с Apple I/O картата — той е с двойно повече слотове от предишния Mac tower. Вече можеш да конфигурираш разширения както никога досега в една работна станция.

  Екстремна продуктивност. По рождение.

  За много професионалисти високопродуктивната графична архитектура е критично важна за работния процес. Особено за задачи като анимиране на 3D обекти, композиране на 8K сцени и изграждане на реалистична гейминг среда. За да им дадем възможно най-висока производителност и да вдигнем графичните възможности на ново ниво, ни беше необходимо нещо революционно. Запознай се с Mac Pro Expansion Module или MPX Module.

Най-мощната графична карта в света. По две.

Пренасяйки мощта огромна стъпка напред, новият Mac Pro поддържа конфигурация от два Radeon Pro Vega II Duo MPX модула. Четирите GPU се комбинират, за да достигнат до 56 терафлопа и 128GB високоскоростна памет. Това е наистина масивна продуктивност, създадена да се справи с всичко — от GPU рендър, през машинно самообучение, до партикъл симулации.

Хладен. Тих. Способен.

Повечето GPU не са замислени като част от цялата система и затова се нуждаят от собствено охлаждане. MPX модулът е проектиран като интегриран компонент в Mac Pro. Формата му разрешава по-голямо охладително тяло, което работи с вътрешния въздухопоток за безшумно отвеждане на топлината. Липсата на шумен вентилатор запазва нивото на топлината и децибелите забележително ниско.

  Запознай се с Apple Afterburner. В галоп през 8K видео.

  Създаден да трансформира работния процес на филмовите професионалисти, с Afterburner минаваш директно от камерата към монтаж и работиш нативно с 4K и дори 8K файлове от самото начало. Без времеемко транскодиране, допълнително място за съхранение или грешки по време на плейбек. Работният процес с Proxy може да почива в мир.

За още повече креативност в монтажа.

Afterburner е хардуеърна акселераторна карта, изградена с FPGA, или програмируем ASIC. С над милион логически клетки той може да обработва до 6,3 милиарда пиксела в секунда. А когато се инсталира в Mac Pro, системата е способна да обработва до 6 потока 8K ProRes RAW или 23 потока 4K ProRes RAW. Това значи, че процесорите са свободни за още повече креативни ефекти и обработка./p>

До 3 стрийма 8K ProRes RAW видео на 30 fps

До 12 стрийма 4K ProRes RAW видео на 30 fps

До 16 стрийма 4K ProRes 422 видео на 30 fps

  Сигурността на нови висоти.

  Mac Pro е най-сигурния компютър, който сме правили. Secure Enclave копроцесорът осигурява фундамента за криптиране на драйва и сигурен старт на системата. За да не се тревожиш за защитата на своята работата, код или интелектуална собственост. И да се фокусираш повече върху мисленето.

Apple T2 Security Chip.

Данните в Mac Pro са защитени от Apple T2 Security Chip. Той интегрира Secure Enclave копроцесор и дискретни контролери в един чип. И гарантира, че базовият софтуеър не е засегнат, както и че само софтуеър, който се ползва с доверието на Apple стартира.

До 8TB място за съхранение.

За да осигури възможно най-висока продуктивност, Mac Pro е изцяло изграден с флаш базирана архитектура. Започва от 256GB SSD и може да се конфигурира до 1TB, 2TB, 4TB или 8TB SSD — всички криптирани от T2 чипа.

  Мощни I/O под ръка.

  Mac Pro е с изключително високопроизводителни I/O — и то много. Всичко започва с четири Thunderbolt 3 порта, два USB-A порта и два 10Gb Ethernet порта. А с всеки добавен MPX модул, получаваш още възможности. Свържи до 12 4K дисплея, или до шест Apple Pro Display XDR и виж труда си в над 120 милиона пиксела. Вече е лесно да разширяваш, когато поискаш.

Задни разширения.

С до 12 Thunderbolt 3 порта, Mac Pro не просто има повече портове от всеки друг Mac, но и ги интегрира елегантно с добавянето на всеки нов модул.

Топ корпус.

Два удобни порта в горната част осигуряват бързи и лесни връзки с устройства, съвместими с Thunderbolt 3.

  Различна форма. Същите мощни фактори.

  Mac Pro се предлага и в rack дизайн — със същите работни характе­ристики и опции за конфигуриране като tower — за пространства, за които е по-подходящ rack дизайн. Rack дизайнът е с 3D решетки, увеличаващи максимално въздушния поток, дръжки от неръждаема стомана отпред и плъзгащи се релси от неръждаема стомана без нужда от инструменти — вместо крачета или допълнителни колела.

Характеристики

Платформа Intel
Подходящ за Бизнес и образование
Размер Стандартни
Цвят Сребрист
Серия Mac Pro 2019
Дънна платка -
Процесор
Видеокарта
Оперативна памет
Памет
Оптично устройство Без оптично устройство
Свързаност LAN 10/100/1000 Мбит/сек, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0
Интерфейси
 • 4x Thunderbolt 3
 • 2x USB 3.0
 • 2x Gigabit Ethernet ports
 • 2x HDMI 2.0 (само за конфигурацията с AMD Radeon Pro 580X)

Размери:

 • 52.9 x 21.8 x 45.0 см
 • Тегло: 18кг
Захранване -
Операционна система macOS Catalina (10.15)
Гаранция 12 месеца международна гаранция (24 месеца гаранция за физически лица в България)
HDMI / Display port Да
С мишка и клавиатура Да