NVIDIA® GeForce RTX™ Laptop Bundle - GeForce NOW членствo

Кратко описание

нов модел
Цена: 109лв.

Вие получавате

NVIDIA® GeForce RTX™ Laptop Bundle - GeForce NOW членствo
109лв.

Бърза доставка

цените започват от 3,99 лв.

Основни характеристики

  • не се продава отделно
  • част от промоция с лаптопи с NVIDIA® GeForce RTX™ 30 серия
пълни характеристики

Характеристики

Платформа PC
Жанр други
Описание

Този продукт не се продава отделно! Той е част от промоционален комплект! Посочената цена е с информативен характер с оглед препоръчителната такава за Европа.

За ограничен период от време получавате едногодишен Founders абонамент за GeForce NOW при покупка на GeForce RTX карта от серия 30 или G:RIGS компютърна конфигурация с такава (заложена базово в модел или избрана като ъпгрейд опция). За вече създадени и изпълнени поръчки - съответните активационни кодове ще бъдат изпратени по мейл на предоставения такъв в съответната поръчка.

Предложението е в сила до 31 август (31.08.2021) или до изчерпване на количествата. 

В комплект с новия ви графичен процесор RTX от серия 30. GeForce NOW ще подобри не само геймърския ви компютър. GeForce NOW се предлага за PC, Mac, Chromebook и мобилни устройства и дава възможност за стрийминг на всичките ви устройства с изключителната производителност на RTX. Имате непосредствен достъп до колекцията си от компютърни игри от магазини като STEAM, Epic Games и др. Като член на програмaта Founders имате приоритетен достъп до геймърски сървъри, удължени сесии и RTX ON за поддържаните игри. Това е вашият GeForce, СЕГА.

Вземете вашия gaming bundle през NVIDIA GeForce Experience

  1. Инсталирайте най-новия Game Ready драйвер и най-новата версия на GeForce Experience.
  2. Отворете и се лог-нете в GeForce Experience. Ако все още нямате регистрация, трябва да създадете такава (с актуален email).
  3. Натиснете на стрелкичката на drop-down меню-то на Акаунта (Account) в горния десен ъгъл, и изберете "REDEEM".
  4. Последвайте останалите инструкции, които ще ви се покажат на екрана, за да получите своя едногодишен GeForce NOW абонамент.
  5. Вижте повече информация за наличните абонаменти и нужните апликации за стрийминг на различни устройства на https://www.nvidia.com/en-eu/geforce-now/memberships/
  6. При проблеми с вашия NVIDIA coupon code, посетете NVIDIA FAQ страницата: https://www.nvidia.com/en-gb/geforce/geforce-experience/redeem-instructions/faq/. Ако все още не можете да решите вашия проблем, моля свържете се със NVIDIA Support Team: https://www.nvidia.co.uk/object/support-uk.html.