Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм

Топ 5 продукти за тази седмица

Затвори
предимства
Siegfried 3

Бюджетната Геймърска конфигурация

G:RIGS Siegfried 3 серията е достъпно балансирано решение с цел постигане на оптимално ниска цена за качеството на компонентите, които предлага. В изграждането на тези конфигурации се използват само най-необходимите компоненти. Играй Сега!

G:RIGS Siegfried 3
Silent

G:RIGS Silent охлажда хардуера безшумно и ефективно, така че да можеш да се насладиш на играта, а не на шума от системата.

G:RIGS Silent
GTL

G:RIGS GTL Страстта към красивото никога не е спирал да ни води по пътя към съвършенството. GRIGS GTL е нашето вдъхновение в култа ни към перфектна визия, съчетана безкомпромисна бързина.

G:RIGS GTL
XS

Неподозирана мощ в компактна кутия.

G:RIGS XS е безкомпромисен гейминг звяр, който предоставя производителността на стандартен геймърски десктоп, но в значително по-компактни размери.

G:RIGS XS
GT

G:RIGS GT Достигни следващото ниво на производителност, поставяй рекорди в най-новите и взискателни игри. G:RIGS GT предоставя светкавична скорост и максимална производителност!

G:RIGS GT
Infinity

G:RIGS Infinity Безкрайността е реалност и е толкова близо колкото си смел в борбата си да я достигнеш. Ние не правим изключение. G:Rigs Infinity e нашата безкрайна любов към приключенията.

G:RIGS Silent
WorkStation

G:RIGS WorkStation Няма по-важно бързината на мисълта ти да има верен изпълнител работещ със същият ритъм. G:Rigs WorkStation е мощта на твоят ум.

G:RIGS Workstation