КОМПЮТРИ С GEFORCE RTX™ РЕЙТРЕЙСИНГЪТ Е ТУК

Вземете преимущество с GeForce

Компютрите с GeForce за електронни спортове са изборът на професионалистите в тази сфера. Те са специално конфигурирани да ви дадат възможно най-голямо преимущество в състезателните електронни спортове, игрите със стрелба и заглавията от поредицата Battle Royale. Компютрите с GeForce за електронни спортове осигуряват постоянна скорост на кадрите от 240 или 144 кдр/сек в игри като Call of Duty: War Zone, Rainbow Six Siege, PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS и Fortnite.

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА

GEFORCE RTX
GEFORCE RTX
GeForce RTX™
Battlebox
4189лв.
RTX 2080 Super

Върховният геймърски компютър за ентусиасти, осигуряващ професионална производителност и най-високата скорост на кадрите за сериозни геймъри, които не правят компромиси.

КУПЕТЕ СЕГА
GEFORCE RTX
GEFORCE RTX
GeForce RTX™
Competition Edition
2128лв.
RTХ 2060

Специална конфигурация с графичен процесор GeForce RTX и оптимизирани компоненти, осигуряваща висока скорост на кадрите в графично интензивните заглавия от жанра на електронните спортове, като например Overwatch.

КУПЕТЕ СЕГА
GEFORCE RTX
GeForce
Battle Royal Edition
1496лв.
GTX 1660 Super

Създадени за състезателни игри като Fortnite и PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS и за ненадмината производителност сега и в бъдеще.

КУПЕТЕ СЕГА
GEFORCE RTX

Въз основа на относителното съотношение убийства/смърт във Fortnite и PUBG. Източник: NVIDIA.

ИГРИ С ВИСОКА СКОРОСТ НА КАДРИТЕ, ОСИГУРЯВАНА ОТ GEFORCE®

Геймърските системи с по-бързи графични карти осигуряват по-висока скорост на кадрите. По-големият брой кадри в секунда ви дава предимство и увеличава вероятността да уцелите мишената си. Затова играчите с графични карти от по-висок клас имат по-добро средно съотношение убийства/смърт.

GEFORCE RTX

Средна скорост на кадрите при 1080p. Настройки за висока производителност с i9 9900K. 120, 144 и 240 кдр/сек е препоръчителната производителност при използване на монитори с честота съответно 120, 144 и 240 Hz.

НЕНАДМИНАТА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Максималната скорост на кадрите е ключът към победата в игрите със стрелба и заглавията от поредицата Battle Royale, включително Fortnite, Rainbow Six Siege и PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS. Графичните карти GeForce RTX™ са най-важното оборудване за постигане на 240 или 144 кдр/сек в състезателните игри.

КОМПЮТРИ С GEFORCE ЗА ЕЛЕКТРОННИ СПОРТОВЕ. НАЙ-ДОБРОТО ИЗЖИВЯВАНЕ В ИГРИТЕ. ВСЕКИ ПЪТ

GEFORCE RTX

NVIDIA G-SYNC®

Комбинирайте компютъра си с GeForce за електронни спортове с монитор с NVIDIA® G-SYNC®. Създадени за надпревара, тези дисплеи осигуряват висока честота на опресняване до 240 Hz, за да играете плавно и без накъсване. Изключителната бързина на реакциите и невероятното качество на изображението ще променят представата ви за игрите със състезателен елемент.

GEFORCE RTX

GEFORCE® EXPERIENCE™

Правете видеоклипове и екранни снимки и ги споделяйте с приятели или предавайте играта в реално време. Поддържайте драйверите актуални и оптимизирайте настройките си за игрите. Всичко това е възможно благодарение на GeForce® Experience™.

GEFORCE RTX

ДРАЙВЕРИ ЗА GAME READY

Наслаждавайте се на производителност от най-високо ниво и безпрецедентна плавност от момента, в който започнете да играете.

GEFORCE RTX

© 2020 NVIDIA Corporation, NVIDIA, логото на NVIDIA и GeForce са търговски марки или регистрирани търговски марки на NVIDIA Corporation. Всички права запазени.