КОМПЮТРИ С GEFORCE RTX™ РЕЙТРЕЙСИНГЪТ Е ТУК

НЕВЕРОЯТЕН РЕЙТРЕЙСИНГ С GEFORCE RTX

Насладете се на днешните най-хитови заглавия по невиждан досега начин благодарение на визуалната детайлност на технологията за рейтрейсинг в реално време и върховната производителност, осигурявана от DLSS. RTX. IT'S ON.

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА

GEFORCE RTX
GEFORCE RTX
GeForce RTX™
Battlebox
4679лв.
RTX 2080 Super

Върховната геймърска система за ентусиасти, NVIDIA GeForce RTX Battlebox, създадена с най-добрите компоненти, за да играете хитовите игри при настройки за възможно най-висока производителност.

КУПЕТЕ СЕГА
GEFORCE RTX
GEFORCE RTX
GeForce RTX™
Ray Tracing Edition
3645лв.
RTX 2070 Super

Специална конфигурация, която осигурява отлично изживяване с рейтрейсинг в най-новите хитови заглавия, използващи технологията, като например Call of Duty: Modern Warfare, Control и Minecraft с RTX.

КУПЕТЕ СЕГА
GEFORCE RTX
GEFORCE RTX
GeForce RTX™
Minecraft Edition
2039лв.
RTХ 2060

Специална конфигурация, която осигурява отлично изживяване с рейтрейсинг в Minecraft с RTX.

КУПЕТЕ СЕГА
GEFORCE RTX

ВЪРХОВНАТА РЕЙТРЕЙСИНГ ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Компютрите с GeForce RTX с рейтресинг притежават мощта на NVIDIA Turing™ – най-усъвършенстваната в света графична архитектура за геймъри. Специализираният хардуер дава възможност за бърз рейтрейсинг в реално време с физически точни сенки, отражения, рефракции и цялостна осветеност.

НАЙ-ДОБРОТО ИЗЖИВЯВАНЕ В ИГРИТЕ. ВСЕКИ ПЪТ.

GEFORCE RTX

GEFORCE® EXPERIENCE™

Правете видеоклипове и екранни снимки и ги споделяйте с приятели или предавайте играта в реално време. Поддържайте драйверите актуални и оптимизирайте настройките си за игрите. Всичко това е възможно благодарение на GeForce Experience™

GEFORCE RTX

NVIDIA G-SYNC®

Използвайте графична карта GeForce RTX в комбинация с монитор с NVIDIA G-SYNC, за да играете плавно, без накъсване и с висока честота на опресняване. Дисплеите с G-SYNC са създадени за игри и са предпочитаното оборудване на геймърите ентусиасти.

GEFORCE RTX

ДРАЙВЕРИ ЗА GAME READY

Наслаждавайте се на производителност от най-високо ниво и безпрецедентна плавност от момента, в който започнете да играете.

NVIDIA DLSS

Повишете производителността в игрите с мощния изкуствен интелект за графично обработване на NVIDIA DLSS – само с NVIDIA RTX.

GEFORCE RTX

© 2020 NVIDIA Corporation, NVIDIA, логото на NVIDIA и GeForce са търговски марки или регистрирани търговски марки на NVIDIA Corporation. Всички права запазени.