Mastercard loyalty 40x100

GeForce RTX 4070 Ti

ОТВЪД СКОРОСТТА

Играйте и творете със замах благодарение на графичната карта NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Ti. Базирана на ултраефективната архитектура NVIDIA Ada Lovelace. Насладете се на бърз рейтрейсинг, повишена с AI производителност чрез DLSS 3, нови начини за създаване и още много други неща.

Виж всички

Най-добрата платформа за геймъри и творци

серията GeForce RTX 40

Нови стрийминг мултипроцесори

До 2 пъти по-висока производителност и енергийна ефективност

Тензорни ядра от 4-то поколение

До 2 пъти по-висока производителност на AI

Трето поколение RT ядра

До 2 пъти по-висока производителност на трасирането на лъчи

Авангардни графични процесори

Архитектура NVIDIA Ada Lovelace

Реалистична и завладяваща графика

Специализирани ядра за рейтрейсинг

Производителност, повишена с изкуствен интелект

NVIDIA DLSS 3

Бързина на реакциите, с която ще печелите всяка игра

Платформа NVIDIA Reflex с незначително забавяне

Създадена за лайвстрийминг

NVIDIA Encoder

Глас и видео, подобрени с изкуствен интелект

Приложение NVIDIA Broadcast

Стимулирайте творческия процес

NVIDIA Studio

Производителност и надеждност

Драйвери Game Ready и Studio

Рейтрейсинг

Хиперреалистичен. Хипербърз.

Архитектурата Ada разкрива пълния потенциал на технологията за рейтрейсинг, която симулира истинските характеристики на светлината. Благодарение на мощните графични процесори RTX от серия 40 и RT ядрата от трето поколение можете да се насладите на невиждани досега виртуални светове с невероятна детайлност.

NVIDIA DLSS 3

Мултипликатор на производителността, подобрен чрез AI.

DLSS е революционен пробив в подобрената с AI графика, който значително повишава производителността. Захранвана от новите тензорни ядра от четвърто поколение и ускорителя на оптичния поток на графичните процесори GeForce RTX от серия 40, технологията DLSS 3 използва AI за създаване на допълнителни висококачествени кадри, без да прави компромис с качеството на изображението или бързината на реакциите.

NVIDIA Reflex

Победата се измерва в милисекунди.

NVIDIA Reflex и графичните процесори GeForce RTX от серия 40 свеждат забавянето до минимум и ускоряват бързината на реакциите, за да ви осигурят огромно предимство пред съперниците. Създадена за оптимизиране на работата на системата и измерване на забавянето ѝ, технологията Reflex ви дава възможност да се прицелвате и реагирате по-бързо и да сте максимално точни в игрите със състезателен елемент.

Най-добрите инструменти за творци.

NVIDIA Studio

Вашите идеи, подобрени чрез NVIDIA Studio.

Пренесете творческите си проекти на следващото ниво с NVIDIA Studio. С помощта на нов специален хардуер графичните процесори RTX от серия 40 се отличават с несравнима производителност при 3D рендериране, редактиране на видео и графичен дизайн. Възползвайте се от бързината на RTX в най-добрите творчески приложения, драйверите NVIDIA Studio от световна класа, проектирани да осигурят максимална стабилност, и пакет от ексклузивни инструменти, които използват мощта на RTX за подпомагани от AI творчески работни процеси.

NVIDIA Encoder

Мечтаният стрийминг.

Пренесете творческите си проекти на следващото ниво с NVIDIA Studio. С помощта на нов специален хардуер графичните процесори RTX от серия 40 се отличават с несравнима производителност при 3D рендериране, редактиране на видео и графичен дизайн. Възползвайте се от бързината на RTX в най-добрите творчески приложения, драйверите NVIDIA Studio от световна класа, проектирани да осигурят максимална стабилност, и пакет от ексклузивни инструменти, които използват мощта на RTX за подпомагани от AI творчески работни процеси.

NVIDIA Broadcast

Домашно студио с изкуствен интелект.

Приложението NVIDIA Broadcast превръща всяка стая в домашно студио, като подобрява вашите лайвстриймове, гласови чатове и видеообаждания чрез мощни ефекти с изкуствен интелект, като премахване на шум и ехо, виртуален фон и други.

NVIDIA Omniverse

Разкрийте вселена от възможности пред необятния си творчески потенциал.

NVIDIA Omniverse™ е платформа за сътрудничество по 3D проекти, включена в пакета с творчески инструменти на NVIDIA Studio. Тя ви дава възможност да реализирате идеите си бързо, като ускорява работните процеси и обединява приложения и активи.

NVIDIA Canvas

Приложението, което улеснява рисуването чрез AI.

Използвайте AI, за да превърнете простите щрихи в реалистични пейзажни изображения. Създавайте бързо фонове или ускорете разработването на концепцията си, за да можете да отделите повече време за визуализирането на идеи.

Допълнителни функции и предимства.

Драйвери Game Ready

Драйверите GeForce Game Ready осигуряват най-доброто изживяване в любимите ви игри. Те са прецизно настроени в сътрудничество с програмистите и обстойно тествани в хиляди хардуерни конфигурации за максимална производителност и надеждност.

GeForce Experience

Правете видеоклипове, екранни снимки и лайвстриймове и ги споделяйте с приятели. Поддържайте драйверите актуални и оптимизирайте настройките си за игрите. Всичко това е възможно благодарение на GeForce Experience – софтуера, който прави графичната ви карта GeForce още по-добра.

NVIDIA G-SYNC

Игрите работят плавно и без накъсване при висока честота на опресняване, плюс HDR и др. Това е най-добрият дисплей за игри и най-доброто оборудване за запалени геймъри.

NVIDIA Ansel

Превърнете екранните си снимки в произведения на изкуството с този мощен режим за снимки по време на игра, който ви дава възможност да снимате в режим на 360 градуса, HDR и свръхвисока разделителна способност.

Виртуална реалност

Графиката с най-висока производителност осигурява най-плавните и най-реалистични изживявания във VR.

Resizable BAR

Това е усъвършенствана функция на PCI Express, която дава възможност на процесора да осъществява едновременен достъп до целия кадров буфер на ГП, което повишава производителността в много игри.

Купете GeForce RTX

MSI GeForce RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC

Виж тук

MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X TRIO 12G

Виж тук

MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPRIM X 12G

Виж тух

ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti 12GB OC Edition

Виж тук

ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4070 TI OC 12GB

Виж тук

Gigabyte GeForce RTX 4070 TI AERO OC 12G

Виж тук

© 2022 NVIDIA Corporation. NVIDIA, логото на NVIDIA, GeForce, GeForce Experience, GeForce RTX и G-SYNC са регистрирани търговски марки и/или търговски марки на NVIDIA Corporation в Съединените щати и други държави. Всички други търговски марки и авторски права са притежание на съответните им собственици.