G:RIGS > Airbender White (Intel Gen12)

Кратко описание

Цена: 3279лв.

Вие получавате

G:RIGS > Airbender White (Intel Gen12)
3279лв.

36 месеца гаранция

удължи гаранцията

Счупване и Намокряне

добави защита при Счупване и Намокряне

Вземи на лизинг за 117 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

  • от Intel Core i5-12400F до i9-12900
  • от GeForceРTX 3070 до RTX 3080 Ti
  • от 16GB DDR4
  • от 1TB PCIe NVMe SSD
пълни характеристики
  • Intel Core i5-12400F (6 ядра / 12 нишки, 2.50 - 4.40GHz, 18MB кеш, 65W)
  • 36 месеца гаранция

Комплект

Спестете като закупите основния продукт в комплект с някой друг от показаните.

Цена на комплекта

Цена поотделно
5016лв.
Цена в комплект
4929лв.

Характеристики

Цвят Бял
Марка Absolute
Процесор
Охладител
Термопаста за процесора Kingpin Cooling KPx High Performance Thermal Compound
Видеокарта
Дънна платка
Оперативна памет
Solid state drive (ssd)
Твърд диск
Свързаност
Кутия Lian Li O11 Air Mini White
Захранване
Операционна система
Гаранция
Допълнително

G:RIGS > Airbender се изпълнява с комплект RGB LED ленти, три допълнителни вентилатора EKWB Vardar EVO 120ER D-RGB White, планка за вертикален монтаж на видеокарта с боядисване в бяло Cooler Master GPU holder V2 (или заместващ модел по преценка на екипа) и комплект къстъм захранващи кабели с индивидуална оплекта в бяло (за видеокартата и дънната платка). Броят необходими конектори се съобразява с избрания модел видеокарта. Допълнителните вентилатори модат да бъдат подменени с комплект вентилатори на Lian Li от допълнителните опции.

Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.

 

Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално след обновление до последна BIOS версия за дънната платка и оптимизиране на контрола на вентилаторите в зависимост от избрания хардуер и/или допълнителни вентилатори и охладители. Преди да бъде готова за предаване всяка преминава редица тестове с различни натоварвания за всички компоненти в системата. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ.


ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка с ибраните от клиента компоненти.
Стандартният срок за изпълнение и доставка на G:RIGS конфигурация е до 5 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго или при форсмажорни обстоятелства. Срокът за доставка на G:RIGS > Airbender White може да бъде до 7 работни дни поради допълнителните модификации и боядисване.

 

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

Защита при Счупване и Намокряне
Допълнителен вентилатор
Течно охлаждане Да