G:RIGS > Commander Black (AMD)

Кратко описание

най-продаван
Цена: 2319лв.

Вие получавате

G:RIGS > Commander Black (AMD)
2319лв.

36 месеца гаранция

удължи гаранцията

Счупване и Намокряне

добави защита при Счупване и Намокряне

Вземи на лизинг за 83 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

  • от AMD Ryzen 5 5500
  • от GeForce RTX 3060 до RTX 3070 Ti
  • от 16GB DDR4
  • от 500GB PCIe NVMe SSD
пълни характеристики
  • 36 месеца гаранция

Комплект

Спестете като закупите основния продукт в комплект с някой друг от показаните.

Цена на комплекта

Цена поотделно
3126лв.
Отстъпка
-72лв.
Цена в комплект
3053лв.

Характеристики

Цвят Черен
Марка Absolute
Процесор
Охладител
Термопаста за процесора Kingpin Cooling KPx High Performance Thermal Compound
Видеокарта
Дънна платка
Оперативна памет
Solid state drive (ssd)
Твърд диск
Свързаност
Кутия
Захранване
Операционна система
Гаранция
Допълнително

G:RIGS > Commander Black се изпълнява с комплект RGB LED ленти, комплект къстъм захранващи кабели с индивидуална оплекта в черно и бяло (за видеокартата и дънната платка) и допълнителен комплект вентилатори DeepCool CF120 PLUS Cooling Kit. Броят необходими конектори се съобразява с ибрания модел видеокарта. Поради спецификата на кутиите In Win 103 изборът на водно охлаждане с 240мм. радиатор е препоръчително при избор на по-мощни процесори.

 

Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.

 

Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално след обновление до последна BIOS версия за дънната платка и оптимизиране на контрола на вентилаторите в зависимост от избрания хардуер и/или допълнителни вентилатори и охладители. Преди да бъде готова за предаване всяка преминава редица тестове с различни натоварвания за всички компоненти в системата. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ.


ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка с ибраните от клиента компоненти.
Стандартният срок за изпълнение и доставка на G:RIGS конфигурация е до 5 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго или при форсмажорни обстоятелства.

 

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

Защита при Счупване и Намокряне
Течно охлаждане Не