G:RIGS > Apollo (AMD Zen4)

Кратко описание

Цена: 4159лв.

Вие получавате

G:RIGS > Apollo (AMD Zen4)
4159лв.

36 месеца гаранция

удължи гаранцията

Счупване и Намокряне

добави защита при Счупване и Намокряне

Вземи на лизинг за 149.03 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • от AMD Ryzen 5 7600X
 • от GeForce RTX 4070 до RTX 4090
 • от 32GB DDR5
 • от 1TB Gen4 PCIe NVMe SSD
пълни характеристики
 • AMD Ryzen 5 7600X (6 ядра / 12 нишки, 4.70 - 5.30GHz, 32MB L3 кеш, 105W)
 • 36 месеца гаранция

Комплект

Вземете намаление при закупуване на продуктите в комплект

Цена на комплекта

Цена поотделно
5826лв.
Цена в комплект
5659лв.
Присъедини се към нашата общност в YouTube канала на G:RIGS. Научавай първи за нови продукти, атрактивни предложения и промоции. Получи достъп до екслузивни новини и снимки от G:RIGS работилничката.

Характеристики

Цвят Черен
Марка Corsair Gaming
Кутия Corsair 5000D AIRFLOW Tempered Glass Black
Процесор
Охладител
Видеокарта
Дънна платка
Оперативна памет
Solid state drive (ssd)
Твърд диск
Свързаност Стандартна за избрания модел дънна платка
Захранване
Термопаста за процесора
Операционна система
Кабели за компоненти Комплект черни кабели с индивидуална оплетка
Гаранция
Допълнително

G:RIGS Apollo се изпълнява със следните допълнителни компоненти

 1. Две aRGB ЛЕДленти
 2. Комплект черни захранващи кабели с индивидуална оплетка с 12VHPWR конектор (съвместим с видеокарти RTX 4070 до RTX 4090)
 3. Комплект от три вентилатора DeepCool FC120 3 in 1 ARGB, които при стандартната за модела кутия CORSAIR iCUE 5000X RGB се разполагат в предната част. В случай на избор на алтернативен вариант на кутията (с перфориран или стъклен преден панел и включени в кутията RGB вентилатори) допълнителните вентилатори се разполагат в горната и задна част.

  Цветовата схема на кабелите може да бъде променена по желание на клиента и след консултация с екипа в съответствие с избрания модел видеокарта и/или захранване.

Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално след обновление до последна BIOS версия за дънната платка и оптимизиране на контрола на вентилаторите в зависимост от избрания хардуер и/или допълнителни вентилатори и охладители. Преди да бъде готова за предаване всяка преминава редица тестове с различни натоварвания за всички компоненти в системата. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ. 


ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка с избраните от клиента компоненти. Отчитайки това всяка една конфигурация, със или без избор на допълнителни и/или заместващи компоненти, е продукт, произведен по клиентска спецификация.
Настоящата конфигурация цели единствено да подпомогне избора на потребителите като същата не следва да се тълкува като стандартна, налична при / зададена предварително от търговеца или ограничаваща индивидуалния избор или решение на потребителя.
Конфигурациите и компютрите от серията G:RIGS не са изработени предварително, а се изготвят, тестват и доставят в рамките на упоменат срок след получаването на индивидуална поръчка на потребителя. Всяка поръчка на G:RIGS конфигурация е съобразена с индивидуалните вкусове и особени изисквания на потребителя. Поради това правото на отказ за всички G:RIGS конфигурации не се прилага съгласно чл. 57, т.3 от ЗЗП - доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания.

Стандартният срок за изпълнение и доставка на G:RIGS конфигурация е от 5 до 7 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго или при форсмажорни обстоятелства.
 

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

Защита при Счупване и Намокряне
Услуги
Допълнителен вентилатор
Течно охлаждане Да