G:RIGS > Athena (AMD)

Кратко описание

Цена: 3389лв.

Вие получавате

G:RIGS > Athena (AMD)
3389лв.

36 месеца гаранция

удължи гаранцията

Счупване и Намокряне

добави защита при Счупване и Намокряне

Вземи на лизинг за 121.44 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • AMD Ryzen 7 5700X
 • от GeForce RTX 4060 Ti до RTX 4090
 • от 32GB DDR4
 • от 1TB Gen4 PCIe NVMe SSD
пълни характеристики
 • Corsair 5000D AIRFLOW Tempered Glass White
 • AMD Ryzen 7 5700X (8 ядра / 16 нишки, 3.40 - 4.60GHz, 32MB L3 кеш, 65W)
 • 36 месеца гаранция

Комплект

Вземете 3% намаление при закупуване на продуктите в комплект

Цена на комплекта

Цена поотделно
5056лв.
Цена в комплект
4889лв.
Присъедини се към нашата общност в YouTube канала на G:RIGS. Научавай първи за нови продукти, атрактивни предложения и промоции. Получи достъп до екслузивни новини и снимки от G:RIGS работилничката.

Характеристики

Цвят Бял
Марка Corsair Gaming
Кутия
Процесор
Охладител
Видеокарта
Дънна платка
Оперативна памет
Solid state drive (ssd)
Твърд диск
Свързаност LAN 10/100/1000 Мбит/сек
Захранване
Термопаста за процесора
Операционна система
Кабели за компоненти Комплект бели кабели с индивидуална оплетка
Гаранция
Допълнително

G:RIGS Apollo се изпълнява със следните допълнителни компоненти

 1. Две aRGB ЛЕДленти
 2. Комплект бели захранващи кабели с индивидуална оплетка с 12VHPWR конектор (съвместим с видеокарти RTX 4070 до RTX 4090)
 3. Комплект от три вентилатора DeepCool FC120 ARGB pack 3 in 1 White, които при стандартната за модела кутия Corsair 5000D AIRFLOW Tempered Glass White се разполагат в предната част. В случай на избор на алтернативен вариант на кутията (с перфориран или стъклен преден панел и включени в кутията RGB вентилатори) допълнителните вентилатори се разполагат в горната и задна част.

  Цветовата схема на кабелите може да бъде променена по желание на клиента и след консултация с екипа в съответствие с избрания модел видеокарта и/или захранване.

Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално след обновление до последна BIOS версия за дънната платка и оптимизиране на контрола на вентилаторите в зависимост от избрания хардуер и/или допълнителни вентилатори и охладители. Преди да бъде готова за предаване всяка преминава редица тестове с различни натоварвания за всички компоненти в системата. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ. 


ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка с избраните от клиента компоненти. Отчитайки това всяка една конфигурация, със или без избор на допълнителни и/или заместващи компоненти, е продукт, произведен по клиентска спецификация.
Настоящата конфигурация цели единствено да подпомогне избора на потребителите като същата не следва да се тълкува като стандартна, налична при / зададена предварително от търговеца или ограничаваща индивидуалния избор или решение на потребителя.
Конфигурациите и компютрите от серията G:RIGS не са изработени предварително, а се изготвят, тестват и доставят в рамките на упоменат срок след получаването на индивидуална поръчка на потребителя. Всяка поръчка на G:RIGS конфигурация е съобразена с индивидуалните вкусове и особени изисквания на потребителя. Поради това правото на отказ за всички G:RIGS конфигурации не се прилага съгласно чл. 57, т.3 от ЗЗП - доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания.

Стандартният срок за изпълнение и доставка на G:RIGS конфигурация е от 5 до 7 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго или при форсмажорни обстоятелства.
 

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

Защита при Счупване и Намокряне
Услуги
Допълнителен вентилатор
Течно охлаждане Да