G:RIGS > Zeus iCUE (AMD)

Кратко описание

Цена: 2479лв.

Вие получавате

G:RIGS > Zeus iCUE (AMD)
2479лв.

36 месеца гаранция

удължи гаранцията

Счупване и Намокряне

добави защита при Счупване и Намокряне

Вземи на лизинг за 88.83 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

  • от AMD Ryzen 5 5600
  • от GeForce RTX 4060
  • от 32GB DDR4
  • от 1TB PCIe NVMe SSD
пълни характеристики
  • CORSAIR iCUE 4000X RGB White
  • AMD Ryzen 5 5600 (6 ядра / 12 нишки, 3.50 - 4.40GHz, 32MB L3 кеш, 65W)
  • 36 месеца гаранция

Комплект

Вземете 3% намаление при закупуване на продуктите в комплект

Цена на комплекта

Цена поотделно
3756лв.
Отстъпка
-127лв.
Цена в комплект
3628лв.

Характеристики

Цвят Бял
Марка Corsair Gaming
Кутия CORSAIR iCUE 4000X RGB White
Процесор
Охладител
Видеокарта
Дънна платка
Оперативна памет
Solid state drive (ssd)
Твърд диск
Свързаност Стандартна за избрания модел дънна платка
Захранване
Термопаста за процесора Kingpin Cooling KPx High Performance Thermal Compound
Операционна система
Кабели за компоненти Комплект черни кабели с индивидуална оплетка
Гаранция
Допълнително

G:RIGS Ares iCUE се изпълнява с допълнителни RGB ленти и комплект бели захранващи кабели с индивидуална оплетка. Цветовата схема на кабелите може да бъде променена по желание на клиента след консултация с екипа.

Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.

 

ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка с избраните от клиента компоненти. Отчитайки това всяка една конфигурация, със или без избор на допълнителни и/или заместващи компоненти, е продукт, произведен по клиентска спецификация.
Настоящата конфигурация цели единствено да подпомогне избора на потребителите като същата не следва да се тълкува като стандартна, налична при / зададена предварително от търговеца или ограничаваща индивидуалния избор или решение на потребителя.
Конфигурациите и компютрите от серията G:RIGS не са изработени предварително, а се изготвят, тестват и доставят в рамките на упоменат срок след получаването на индивидуална поръчка на потребителя. Всяка поръчка на G:RIGS конфигурация е съобразена с индивидуалните вкусове и особени изисквания на потребителя. Поради това правото на отказ за всички G:RIGS конфигурации не се прилага съгласно чл. 57, т.3 от ЗЗП - доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания.

 

Стандартният срок за изпълнение и доставка на G:RIGS конфигурация е от 5 до 7 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго или при форсмажорни обстоятелства. 

 

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

 

Защита при Счупване и Намокряне
Допълнителен вентилатор
Течно охлаждане Да