G:RIGS > Panther (AMD)

Кратко описание

най-продаван
Стара цена: 2829лв. Цена: 2729лв. спестяваш 100лв. (-3%)

Вие получавате

G:RIGS > Panther (AMD)
2729лв.

36 месеца гаранция

удължи гаранцията

Счупване и Намокряне

добави защита при Счупване и Намокряне

Вземи на лизинг за 97.79 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • от AMD Ryzen 7 5700X
 • от GeForce RTX 4060 до GeForce RTX 4090
 • от 32GB DDR4
 • от 1TB Gen3 PCIe NVMe SSD
пълни характеристики
 • ASUS TUF GAMING GT502
 • AMD Ryzen 7 5700X (8 ядра / 16 нишки, 3.40 - 4.60GHz, 32MB L3 кеш, 65W)
 • 36 месеца гаранция

Комплект

Вземете намаление при закупуване на продуктите в комплект

Цена на комплекта

Цена поотделно
3866лв.
Отстъпка
-90лв.
Цена в комплект
3775лв.

Характеристики

Цвят Черен
Марка Powered by ASUS
Кутия ASUS TUF GAMING GT502
Процесор
Охладител
Видеокарта
Дънна платка
Оперативна памет
Solid state drive (ssd)
Твърд диск
Свързаност Стандартна за избрания модел дънна платка
Захранване
Термопаста за процесора Kingpin Cooling KPx High Performance Thermal Compound
Операционна система
Кабели за компоненти
Гаранция
Допълнително

G:RIGS > Panther се изпълнява със следните допълнителни компоненти:

 • Комплект къстъм захранващи кабели в черно - за видеокартата и дънната платка. Броят необходими конектори се съобразява с избрания модел видеокарта.
 •  6 бр. допълнителни вентилатора GELID STELLA ARGB FAN 120мм - 3бр. за страничния панел за изходящ поток и 3бр. за долния панел, обезпечаващи входящ поток и оптимално охлаждане на видеокартата. Разположението на вентилаторите или евентуалната им подмяна/добавяне на други вентилатори (ASUS TUF GAMING TF120 ARGB или други) може да бъде променено след постъпване на поръчка и консултация с G:RIGS екипа.
 • Комплект aRGB LED ленти.

  Както базовата, така и наличните ъпгрейд опции за видеокарта могат да бъдат изпълнени във вариант с вертикален монтаж. Вертикалният мотаж се се изпълнява с EK-Loop Vertical GPU Holder EVO - Gen4 Riser, като стойността му е начислена в съответните ъпгрейд опции.    Екипът на G:RIGS съветва: При избор на процесор и/или видеокарта, различни от базово заложените, е препоръчително и/или задължително да изберете по-висок клас охладител за процесор и/или захранващ блок с оглед общата консумация и оптимално охлаждане. Не се колебайте да се свържете с нас за съвет. Екипът на G:RIGS предупреждава, че поставянето на конфигурации с такива настройки в пространства с ограничен въздушен поток е нежелателно.
  Евентуалното запрашаване на филтри, радиатори и други охладителни елементи за продължителен период от време може да доведе до по-шумна и/или неоптимална работа на конфигурациите.

Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално след обновление до последна BIOS версия за дънната платка и оптимизиране на контрола на вентилаторите в зависимост от избрания хардуер и/или допълнителни вентилатори и охладители. Преди да бъде готова за предаване всяка преминава редица тестове с различни натоварвания за всички компоненти в системата. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ. 


ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка с избраните от клиента компоненти. Отчитайки това всяка една конфигурация, със или без избор на допълнителни и/или заместващи компоненти, е продукт, произведен по клиентска спецификация.
Настоящата конфигурация цели единствено да подпомогне избора на потребителите като същата не следва да се тълкува като стандартна, налична при / зададена предварително от търговеца или ограничаваща индивидуалния избор или решение на потребителя.
Конфигурациите и компютрите от серията G:RIGS не са изработени предварително, а се изготвят, тестват и доставят в рамките на упоменат срок след получаването на индивидуална поръчка на потребителя. Всяка поръчка на G:RIGS конфигурация е съобразена с индивидуалните вкусове и особени изисквания на потребителя. Поради това правото на отказ за всички G:RIGS конфигурации не се прилага съгласно чл. 57, т.3 от ЗЗП - доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания.

Стандартният срок за изпълнение и доставка на G:RIGS конфигурация е от 5 до 7 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго или при форсмажорни обстоятелства.
 

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

Защита при Счупване и Намокряне
Услуги
Течно охлаждане Не