G:RIGS > Panther (Intel)

Кратко описание

Цена: 3009лв.

Вие получавате

G:RIGS > Panther (Intel)
3009лв.

36 месеца гаранция

удължи гаранцията

Счупване и Намокряне

добави защита при Счупване и Намокряне

Вземи на лизинг за 107.82 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • от Intel Core i5-13400F
 • от GeForce RTX 4060 до GeForce RTX 4090
 • от 32GB DDR4
 • от 1TB Gen 3 PCIe NVMe SSD
пълни характеристики
 • ASUS TUF GAMING GT502
 • Intel Core i5-13400F (10 ядра / 16 нишки, 2.50 - 4.60GHz, 20MB SmartCache)
 • 36 месеца гаранция

Комплект

Вземете намаление при закупуване на продуктите в комплект

Цена на комплекта

Цена поотделно
4146лв.
Отстъпка
-90лв.
Цена в комплект
4055лв.

Характеристики

Цвят Черен
Марка Powered by ASUS
Кутия ASUS TUF GAMING GT502
Процесор Intel Core i5-13400F (10 ядра / 16 нишки, 2.50 - 4.60GHz, 20MB SmartCache)
Охладител
Видеокарта
Дънна платка
Оперативна памет
Solid state drive (ssd)
Твърд диск
Свързаност LAN 10/100/1000 Мбит/сек
Захранване
Термопаста за процесора Kingpin Cooling KPx High Performance Thermal Compound
Операционна система
Кабели за компоненти
Гаранция
Допълнително
 • G:RIGS > Panther се изпълнява със следните допълнителни компоненти:

  • Комплект къстъм захранващи кабели в черно - за видеокартата и дънната платка. Броят необходими конектори се съобразява с избрания модел видеокарта.
  •  6 бр. допълнителни вентилатора GELID STELLA ARGB FAN 120мм - 3бр. за страничния панел за изходящ поток и 3бр. за долния панел, обезпечаващи входящ поток и оптимално охлаждане на видеокартата. Разположението на вентилаторите или евентуалната им подмяна/добавяне на други вентилатори (ASUS TUF GAMING TF120 ARGB или други) може да бъде променено след постъпване на поръчка и консултация с G:RIGS екипа.
  • Комплект aRGB LED ленти.

   Както базовата, така и наличните ъпгрейд опции за видеокарта могат да бъдат изпълнени във вариант с вертикален монтаж. Вертикалният мотаж се се изпълнява с EK-Loop Vertical GPU Holder EVO - Gen4 Riser, като стойността му е начислена в съответните ъпгрейд опции.    Екипът на G:RIGS съветва: При избор на процесор и/или видеокарта, различни от базово заложените, е препоръчително и/или задължително да изберете по-висок клас охладител за процесор и/или захранващ блок с оглед общата консумация и оптимално охлаждане. Не се колебайте да се свържете с нас за съвет. Екипът на G:RIGS предупреждава, че поставянето на конфигурации с такива настройки в пространства с ограничен въздушен поток е нежелателно.
  Евентуалното запрашаване на филтри, радиатори и други охладителни елементи за продължителен период от време може да доведе до по-шумна и/или неоптимална работа на конфигурациите.

Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално след обновление до последна BIOS версия за дънната платка и оптимизиране на контрола на вентилаторите в зависимост от избрания хардуер и/или допълнителни вентилатори и охладители. Преди да бъде готова за предаване всяка преминава редица тестове с различни натоварвания за всички компоненти в системата. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ. 


ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка с избраните от клиента компоненти. Отчитайки това всяка една конфигурация, със или без избор на допълнителни и/или заместващи компоненти, е продукт, произведен по клиентска спецификация.
Настоящата конфигурация цели единствено да подпомогне избора на потребителите като същата не следва да се тълкува като стандартна, налична при / зададена предварително от търговеца или ограничаваща индивидуалния избор или решение на потребителя.
Конфигурациите и компютрите от серията G:RIGS не са изработени предварително, а се изготвят, тестват и доставят в рамките на упоменат срок след получаването на индивидуална поръчка на потребителя. Всяка поръчка на G:RIGS конфигурация е съобразена с индивидуалните вкусове и особени изисквания на потребителя. Поради това правото на отказ за всички G:RIGS конфигурации не се прилага съгласно чл. 57, т.3 от ЗЗП - доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания.

Стандартният срок за изпълнение и доставка на G:RIGS конфигурация е от 5 до 7 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго или при форсмажорни обстоятелства.
 

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

Защита при Счупване и Намокряне
Услуги
Течно охлаждане Не