G:RIGS > Ranger (Intel Gen12+) - DOTA Masters Bulgaria GFE

Кратко описание

очаквайте след 24.09.2023
Цена: 2199лв.

Вие получавате

G:RIGS > Ranger (Intel Gen12+) - DOTA Masters Bulgaria GFE
2199лв.

36 месеца гаранция

удължи гаранцията

Счупване и Намокряне

добави защита при Счупване и Намокряне

Вземи на лизинг за 78.80 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

  • от Intel Core i5-13400F
  • от GeForce GTX 4060 до RTX 4070 Ti
  • от 16GB DDR4
  • от 1TB Gen4 PCIe NVMe SSD
пълни характеристики
  • Intel Core i5-13400F (10 ядра / 16 нишки, 2.50 - 4.60GHz, 20MB SmartCache)
  • 36 месеца гаранция

Комплект

Спестете в комплект с един или повече препоръчани продукти

Цена на комплекта

Цена поотделно
2946лв.
Цена в комплект
2894лв.

Очаквайте

Очакваната доставка е след след 24.09.2023. Научете повече в информацията на продукта.

Характеристики

Цвят Черен
Марка Powered by ASUS
Процесор
Охладител
Термопаста за процесора Kingpin Cooling KPx High Performance Thermal Compound
Видеокарта
Дънна платка
Оперативна памет
Solid state drive (ssd)
Твърд диск Без допълнителен диск
Свързаност Стандартна за избрания модел дънна платка
Кутия ASUS A21 Black
Захранване
Операционна система
Кабели за компоненти
Гаранция
Допълнително

G:RIGS > Ranger DOTA Masters Bulgaria GFE (Grand Final Edition) е официалната конфигурация, която ще бъде използвана за лан финала на турнира на 24.09 в София, Централен военен клуб.


Най-запалените фенове могат да се сдобият с една от легендарните машини от финала на страхотна цена, като 100% от печалбата от всяка от тях ще отиде директно като добавка към общия награден фонд. В случай, че желаете да я получите с автограф и снимка с някои от организаторите или участниците - моля отбележете това в коментар.

Всяка една от десетте конфигурации за финала ще бъде сглобена специално за събитието в посочената основна конфигурация и използвана на сцената само за големия финал.В съотвествие с датата на големия финал поръчки за конфигурациите ще се изпълнят и доставят след 26.10 или дори по-късно при избор на допълнителни компоненти и ъпгрейди.

 

G:RIGS > Ranger се изпълнява с четири 120мм ARGB вентилатора и комплект захравнващи кабели с индивидуална оплетка в червeно (за видеокартата и дънната платка). Броят необходими конектори се съобразява с избрания модел видеокарта. Цветовите ефекти на  вентилаторите се превключват посредством софтуера на дънната платка. Управлението на допълнителни компоненти с RGB подсветки (RAM памети, охладители и/или допълнителни вентилатори) се извършва чрез софтуера на производителя на съответната дънна платка (ASUS Armoury Crate.)

 

Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално след обновление до последна BIOS версия за дънната платка и оптимизиране на контрола на вентилаторите в зависимост от избрания хардуер и/или допълнителни вентилатори и охладители. Преди да бъде готова за предаване всяка преминава редица тестове с различни натоварвания за всички компоненти в системата. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ. 


ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка с избраните от клиента компоненти. Отчитайки това всяка една конфигурация, със или без избор на допълнителни и/или заместващи компоненти, е продукт, произведен по клиентска спецификация.
Настоящата конфигурация цели единствено да подпомогне избора на потребителите като същата не следва да се тълкува като стандартна, налична при / зададена предварително от търговеца или ограничаваща индивидуалния избор или решение на потребителя.
Конфигурациите и компютрите от серията G:RIGS не са изработени предварително, а се изготвят, тестват и доставят в рамките на упоменат срок след получаването на индивидуална поръчка на потребителя. Всяка поръчка на G:RIGS конфигурация е съобразена с индивидуалните вкусове и особени изисквания на потребителя. Поради това правото на отказ за всички G:RIGS конфигурации не се прилага съгласно чл. 57, т.3 от ЗЗП - доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания.

Стандартният срок за изпълнение и доставка на G:RIGS конфигурация е до 5 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго или при форсмажорни обстоятелства.
 

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

пции.

Защита при Счупване и Намокряне
Течно охлаждане Не