G:RIGS > ROG EVANGELION-02 Edition (Intel)

Кратко описание

промо
Стара цена: 12699лв. Цена: 12559лв. спестяваш 140лв. (-1%)

Вие получавате

G:RIGS > ROG EVANGELION-02 Edition (Intel)
12559лв.

Безплатна доставка до Спиди

за поръчки над 500 лв.

Вземи на лизинг за 450.03 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

  • последна бройка
  • лимитирано издание
  • Intel Core i9-14900K
  • GeForce RTX 4090
  • от 64GB DDR5
пълни характеристики
  • ASUS ROG Hyperion EVA-02 Edition
  • Intel Core i9-14900K (24 ядра / 32 нишки, 3.20 - 6.0 GHz, 36MB Intel Smart Cache, Intel UHD Graphics 770, 253W)
  • 36 месеца гаранция

Комплект

Вземете намаление при закупуване на продуктите в комплект

Цена на комплекта

Цена поотделно
16407лв.
Цена в комплект
16022лв.

Характеристики

Цвят Червен
Марка Powered by ASUS
Кутия ASUS ROG Hyperion EVA-02 Edition
Процесор Intel Core i9-14900K (24 ядра / 32 нишки, 3.20 - 6.0 GHz, 36MB Intel Smart Cache, Intel UHD Graphics 770, 253W)
Охладител ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB EVA-02 Edition
Видеокарта ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 OC 24GB EVA-02 Edition
Дънна платка ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO EVA-02 Edition
Оперативна памет
Solid state drive (ssd)
Твърд диск
Свързаност Стандартна за избрания модел дънна платка
Захранване ASUS ROG THOR 1000P2 EVA Gaming
Термопаста за процесора Kingpin Cooling KPx High Performance Thermal Compound
Операционна система
Кабели за компоненти Комплект червеночерни кабели с индивидуална оплетка
Гаранция 36 месеца гаранция
Допълнително

ROG продължава проекта EVANGELION за геймъри с чисто нов дизайн на машина, съсредоточен около EVA-02 и Asuka. Второто издание дебютира със страхотна кутия ASUS ROG Hyperion EVA-02 Edition дънна платка ASUS ROG MAXIMUS Z790, графична карта ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 OC 24GB, стойка за видеокарта, AIO охладител. Изградихме пълната ROG EVA-02 машина за високи нива на синхронизация с Asuka.

Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално след обновление до последна BIOS версия за дънната платка и оптимизиране на контрола на вентилаторите в зависимост от избрания хардуер и/или допълнителни вентилатори и охладители. Преди да бъде готова за предаване всяка преминава редица тестове с различни натоварвания за всички компоненти в системата. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ. 


ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка с избраните от клиента компоненти. Отчитайки това всяка една конфигурация, със или без избор на допълнителни и/или заместващи компоненти, е продукт, произведен по клиентска спецификация.
Настоящата конфигурация цели единствено да подпомогне избора на потребителите като същата не следва да се тълкува като стандартна, налична при / зададена предварително от търговеца или ограничаваща индивидуалния избор или решение на потребителя.
Конфигурациите и компютрите от серията G:RIGS не са изработени предварително, а се изготвят, тестват и доставят в рамките на упоменат срок след получаването на индивидуална поръчка на потребителя. Всяка поръчка на G:RIGS конфигурация е съобразена с индивидуалните вкусове и особени изисквания на потребителя. Поради това правото на отказ за всички G:RIGS конфигурации не се прилага съгласно чл. 57, т.3 от ЗЗП - доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания.

Стандартният срок за изпълнение и доставка на G:RIGS конфигурация е от 5 до 7 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго или при форсмажорни обстоятелства.
 

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

Услуги
Течно охлаждане Да