G:RIGS > AETHELTHRIG Ultimate

Кратко описание

Цена: 13900лв.

Вие получавате

G:RIGS > AETHELTHRIG Ultimate
13900лв.

Безплатна доставка до Спиди

за поръчки над 500 лв.

Вземи на лизинг за 498.08 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

  • Лимитирана серия от 4 броя
  • ИЗЧЕРПАН !
  • Очаквайте нов модел!
  • Intel Core i9-13900K
  • Full Water Loop
пълни характеристики
  • Lian Li PC-O11 Dynamic EVO White
  • Intel Core i9-13900K (24 ядра / 32 нишки, 3.00 - 5.8 GHz, 36 MB Intel® Smart Cache, 253W)
  • 36 месеца гаранция

Комплект

Вземете 3% намаление при закупуване на продуктите в комплект

Цена на комплекта

Цена поотделно
17527лв.
Цена в комплект
16983лв.

Характеристики

Цвят Бял
Марка VIP
Кутия Lian Li PC-O11 Dynamic EVO White
Процесор Intel Core i9-13900K (24 ядра / 32 нишки, 3.00 - 5.8 GHz, 36 MB Intel® Smart Cache, 253W)
Охладител EKWB поръчково/custom водно охлаждане
Видеокарта
Дънна платка MSI MPG Z790 EDGE WIFI
Оперативна памет 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz Kingston FURY BEAST RGB
Solid state drive (ssd)
Твърд диск
Свързаност LAN 10/100/1000 Мбит/сек
Захранване Super Flower Leadex Titanium 1200W
Термопаста за процесора Kingpin Cooling KPx High Performance Thermal Compound
Операционна система Без операционна система
Гаранция 36 месеца гаранция
Допълнително

G:RIGS > AETHELTHRIG Ultimate е конфигурация, изпълнена с поръчкова/custom охлаждаща водна система с EKWB компоненти и ще бъде в ограничена серия от 4 броя.

Специално проектираната охлаждаща система за този build е с EK-Quantum Reflection² distroplate, 360мм радиатори, воден блок за процесор, воден блок за охлаждане на видеокарта*, пълен набор 120мм перки за въздушен поток без компромиси. За този билд се проектира и изработва индивидуално hard tubing изпълнение с 16мм PETG прозрачни тръби, които подчертават цвета на специалната EKWB CryoFuel течност използвана за охлаждане му.  

* Всички 4 бр. AETHELTHRIG Ultimate конфигурации ще бъдат изпълнени с видеокарти RTX 4090 с монтиран воден блок на ЕKWB въпреки, че на снимките използвана видеокарта с въздушно охлаждане. 

В цената на конфигурацията са включени и използвани компоненти в идентичен вариант на видеото, което можете да видите тук. За екипът на G:RIGS почти няма невъзможни задачи и ако целите друг облик, различно разположение и/или компоненти от посочените и искате да направим нещо наистина уникално - с
вържете се с нас чрез тези контакти.

Срокът за изпълнение на изцяло заводнени конфигурации с къстъм водно охлаждане е между 7 и 10 работни дни след уточняване на всички аспекти и наличност на всички компоненти. Сроковете могат да се променят в зависисимост от индивидуалните клиентски изисквания и наличност на необходими за тях компоненти и модули.

Елементи изграждащи пълната водна система G:RIGS > AETHELTHRIG Ultimate: 
Радиатор 1: EK-Quantum Surface P360M - White
Радиатор 2: EK-Quantum Surface P360M - White
Distroplate с интегрирана водна помпа: EK-Quantum Reflection² PC-O11D EVO D5 PWM D-RGB - Plexi
CPU воден блок: EK-Quantum Velocity² D-RGB - 1700 Nickel + Plexi
GPU воден блок: EK-Quantum Vector Trio RTX 4090 D-RGB - Nickel + Plexi
Вертикален монтаж за видеокарта: EK-Loop Vertical GPU Holder EVO - Gen4 Riser
Вентилатори: 9х Lian Li UNI SL120 ARGB
Удължителни къстъм кабели с RGB осветление: Lian Li Strimer Plus V2 комплект кабели

Цветовата схема на конфигурацията, включително цвят на течност,  фитинги, радиатори, вентилатори и други елементи може да бъде модифицирана след консултация и по индивидуални клиентски изисквания.

 Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално след обновление до последна BIOS версия за дънната платка и оптимизиране на контрола на вентилаторите в зависимост от избрания хардуер и/или допълнителни вентилатори и охладители. Преди да бъде готова за предаване всяка преминава редица тестове с различни натоварвания за всички компоненти в системата. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ. 


ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка с избраните от клиента компоненти. Отчитайки това всяка една конфигурация, със или без избор на допълнителни и/или заместващи компоненти, е продукт, произведен по клиентска спецификация.
Настоящата конфигурация цели единствено да подпомогне избора на потребителите като същата не следва да се тълкува като стандартна, налична при / зададена предварително от търговеца или ограничаваща индивидуалния избор или решение на потребителя.
Конфигурациите и компютрите от серията G:RIGS не са изработени предварително, а се изготвят, тестват и доставят в рамките на упоменат срок след получаването на индивидуална поръчка на потребителя. Всяка поръчка на G:RIGS конфигурация е съобразена с индивидуалните вкусове и особени изисквания на потребителя. Поради това правото на отказ за всички G:RIGS конфигурации не се прилага съгласно чл. 57, т.3 от ЗЗП - доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания.

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

Течно охлаждане Да