G:RIGS > Monolith - Gothika_47 - 5Ghz Plus OC Edition DDR5

Кратко описание

Цена: 8799лв.

Вие получавате

G:RIGS > Monolith - Gothika_47 - 5Ghz Plus OC Edition DDR5
8799лв.

Бърза доставка

цените започват от 10,00 лв.

Вземи на лизинг за 315 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

  • от Intel Core i7-12700KF
  • EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 12GB
  • от 32GB DDR5
  • от 1TB PCIe NVMe SSD
пълни характеристики
  • Intel Core i7-12700KF (12 ядра / 20 нишки, 3.6 - 5 GHz, 25 MB Intel® Smart Cache, 195W, Socket LGA 1700)
  • be quiet! Silent Base 802 | Window Black
  • 36 месеца гаранция

Комплект

Спестете като закупите основния продукт в комплект с някой друг от показаните.

Цена на комплекта

Цена поотделно
9376лв.
Цена в комплект
9324лв.
Присъедини се към нашата общност в YouTube канала на G:RIGS. Научавай първи за нови продукти, атрактивни предложения и промоции. Получи достъп до екслузивни новини и снимки от G:RIGS работилничката.

Характеристики

Цвят Черен
Марка VIP
Процесор
Охладител Поръчково водно охлаждане за процесо и видеокарта
Термопаста за процесора Kingpin Cooling KPx High Performance Thermal Compound
Видеокарта EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 12GB
Дънна платка
Оперативна памет 32GB (2x16GB) DDR5 4800MHz Corsair Vengeance
Solid state drive (ssd)
Твърд диск
Свързаност LAN 10/100/1000 Мбит/сек
Кутия be quiet! Silent Base 802 | Window Black
Захранване
Операционна система
Гаранция 36 месеца гаранция
Допълнително

G:RIGS > Monolith - Gothika_47 5+Ghz OC Edition е конфигурация, изпълнена с пълно къстъм водно охлаждане, реализирано поръчково EKWB водна система с два броя 360мм радиатори, воден блок за процесор и видеокарта, пълен набор перки и меки, непрозрачни маркучи. В цената на конфигурацията са  заложени всички използвани компоненти за изпълнението ѝ в идентичен вариант на видеото, което можете да видите тук. За екипът на G:RIGS почти няма невъзможни задачи и ако целите друг облик, различно разположение и/или компоненти от посочените и искате да направим нещо наистина уникално - свържете се с нас чрез тези контакти.

Срокът за изпълнение на изцяло конфигурации с къстъм водно охлаждане може да надхвърли пет работни дни след уточняване на всички аспекти и наличност на всички компоненти.

Конфигурациите G:RIGS Intel 5+Ghz OC Edition са базирани на отключени процесори Intel 12-то поколение с възможност за овърклок.

Всички конфигурации от този тип се изпращат с два BIOS профила, индивидуално настроени за конкретния билд и компоненти :


1. Модифициран профил за оптимално охлаждане и максимално безшумна работа (стандартен за всички конфигурации).
2. Индивидуален OC профил за максимална производителност и честоти над 5Ghz. Екипът на G:RIGS не гарантира постигането на конкретна честота поради индивидуалните особености на овърклок (OC), както и спецификата на различни приложения и разликите в натоварването. В зависимост от възможностите на конкретната бройка процесор, профилът ще бъде настроен за максималната стабилна честота - както на всички ядра, така и с овърклок на отделни ядра за максимална производилтеност при гейминг. 

Екипът на G:RIGS съветва: При избор на процесор и/или видеокарта, различни от базово заложените, е препоръчително и/или задължително да изберете по-висок клас охладител за процесор и/или захранващ блок с оглед общата консумация и оптимално охлаждане. Не се колебайте да се свържете с нас за съвет. Екипът на G:RIGS предупреждава, че поставянето на конфигурации с такива настройки в пространства с ограничен въздушен поток е нежелателно.
Евентуалното запрашаване на филтри, радиатори и други охладителни елементи за продължителен период от време може да доведе до по-шумна и/или неоптимална работа на конфигурациите.

Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.

 
ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка.
Стандартният срок за изпълнение на G:RIGS конфигурация е до 7-10 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго.

 

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

Течно охлаждане Да