G:RIGS > Pavel Kolev & Icaka - Igrachi Advanced v2 (Intel Gen12)

Кратко описание

Цена: 3319лв.

Вие получавате

G:RIGS > Pavel Kolev & Icaka - Igrachi Advanced v2 (Intel Gen12)
3319лв.

36 месеца гаранция

удължи гаранцията

Счупване и Намокряне

добави защита при Счупване и Намокряне

Вземи на лизинг за 119 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

  • от Intel Core i5-12400F
  • от GeForce RTX 3060 Ti до RTX 3080
  • от 16GB DDR4
  • от 1TB PCIe NVMe SSD
пълни характеристики
  • Intel Core i5-12400F (6 ядра / 12 нишки, 2.50 - 4.40GHz, 18MB кеш, 65W)
  • 36 месеца гаранция

Характеристики

Цвят Черен
Марка VIP
Процесор
Охладител
Термопаста за процесора Kingpin Cooling KPx High Performance Thermal Compound
Видеокарта
Дънна платка
Оперативна памет
Solid state drive (ssd)
Твърд диск
Свързаност
Кутия Cougar MX670 RGB
Захранване
Операционна система
Гаранция
Допълнително

Pavel Kolev & Icaka - Igrachi Advanced v2 се изпълнява с допълнителен вентилатор Cougar Vortex ARGB VX 120 Cooling fan, RGB лента и комплект захранващи кабели с индивидуална оплетка в черен цвят. Цветоваха схема на кабелите може да бъде променена при създаване на поръчката с коментар или при потвъждението. Цветът на всички вентилатори може да бъде регулиран чрез бутон, свързан директно към общ контролер, управляващ подсветката.

Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.

Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ.

 

ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка.
Стандартният срок за изпълнение на G:RIGS конфигурация е до 5 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго.

 

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

Защита при Счупване и Намокряне
Течно охлаждане Да