GRIGS > Venom ED v2

Кратко описание

най-продаван
Цена: 1299лв.

Вие получавате

GRIGS > Venom ED v2
1299лв.

36 месеца гаранция

удължи гаранцията

Счупване и Намокряне

добави защита при Счупване и Намокряне

Вземи на лизинг за 43 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • от AMD Ryzen 5 1600 AF до Ryzen 5 3600XT
 • GeForce GTX 1650
 • от 8GB DDR4
 • от 500GB до 1TB SSD
 • до 4TB HDD
пълни характеристики
 • AMD Ryzen 5 1600 AF (6-ядрен, 12-нишков, 3.6 GHz, 16MB L3 кеш)
 • 36 месеца гаранция

  MX410 Mesh-G RGB

  Добър въздушен поток и компактна Mid-Tower кутия

  MX410 Mesh-G RGB предлага атрактивен и компактен дизайн с масивен мрежест преден панел за по-добри показатели на въздушния поток. Интегрираният бутон за осветление с вграден LED контролер му позволява да има невероятни светлинни ефекти. С масивен панел от закалено стъкло, MX410 Mesh-G RGB представя изчистена и подредена конструкция. Той има по-широк, но по-компактен и мощен дизайн, което ви позволява да имате високопроизводителни и изобилни пространства за съхранение.

  Отлично изглеждащ с превъзходен въздушен поток

  Предният панел на MX410 Mesh-G RGB се съчетава с отличен външен вид и достатъчен въздушен поток. Оставете го да диша през предния панел!

  Насладете се на ослепителното RGB шоу

  Вграденият бутон за осветление с вграден LED контролер позволява на MX410 Mesh-G RGB да показва невероятни светлинни ефекти. Той може да работи и на 5V връзка на съвместима дънна платка за синхронизация на осветлението в цялата система.

  Елегантен дизайн с ляв панел от масивно закалено стъкло

  С пълноразмерният капак на захранването се скриват кабелите, а с масивният панел от закалено стъкло се представя изчистена и подредена конструкция.

  По-широк, но въпреки това по-компактен и мощен

  Ширината от 210 мм на MX410 Mesh-G RGB позволява много по-голямо вътрешно пространство с по-добри характеристики на охлаждане и повече места за скриване на кабелите. А благодарение на компактният му външен размер MX410 заема по-малко място на работния плот. MX410 Mesh-G RGB със сигурност може да побере в пълен размер ATX дънна платка, графична карта с дължина 300 мм, три 2.5” SSD диска и два 3.5” HDD диска, които ви позволяват да имате изключително мощна система в компактна кутия.

  Изобилие от USB портове

  Предният панел е оборудван с два USB 3.0 порта и два USB 2.0 порта, позволявайки ви лесно да свържете множество периферни устройства и да зареждате аксесоарите си. Възползвайте се от множеството лесни за достъп USB портове и запазете всичките си USB устройства.

Високо ефективно охлаждане

Вътрешното пространство на MX410 Mesh-G RGB поддържа до 165 мм височина CPU въздушен охладител, 240 мм радиатор за водно охлаждане и висок клас компоненти за охлаждане. Той ви помага да защитите критичните компоненти от прегряване.

Поддържа радиатор за водно охлаждане

Поддържа въздушно охлаждане

Характеристики

Цвят Черен
Марка Cougar Gaming
Подходящ за Игри Тежко натоварване
Процесор
Охладител be quiet! Pure Rock 2
Термопаста за процесора Kingpin Cooling KPx High Performance Thermal Compound
Видеокарта Gainward GeForce GTX 1650 D6 Pegasus
Дънна платка
Оперативна памет
Solid state drive (ssd)
Твърд диск
Свързаност LAN 10/100/1000 Мбит/сек
Кутия Cougar MX410 Mesh-G RGB
Захранване
Операционна система
Гаранция
Допълнително

Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.

Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция и безплатно сглобяване. Научете повече тук.

 

ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка.
Стандартният срок за изпълнение на G:RIGS конфигурация е до 7 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго.

 

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

Защита при Счупване и Намокряне
DisplayPort Не
SSD Не
Течно охлаждане Не