Logitech G935

Кратко описание

Цена: 369лв.

Вие получавате

Logitech G935
369лв.

В наличност

поръчай сега и продуктът ще бъде при теб вторник (19.10.2021)

Бърза доставка

цените започват от 5,99 лв.

Вземи на лизинг за 13 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • Desktop.BG Препоръчва
 • безжични слушалки с обхват от 15м и с 50мм. PRO-G говорители
 • LIGHTSYNC RGB подсветка
 • DTX HEADPHONE:X 2.0 - виртуален съраунд
 • 3 програмируеми бутона
пълни характеристики

Комплект

Спестете като закупите основния продукт в комплект с някой друг от показаните.

Цена на комплекта

Цена по отделно
1036лв.
Отстъпка
-33лв.
Цена в комплект
1003лв.
PRO SERIES
G935 WIRELESS 7.1
SURROUND
LIGHTSYNC ГЕЙМЪРСКИ
СЛУШАЛКИ

  ВЪРХОВНА НАУКА ЗА ЗВУКА

  Най-модерната аудио технология осигурява най-доброто безжично звуково изживяване. 50 мм аудио драйвери Pro-G ™ и DTS слушалки: X 2.0 DTS слушалки: X 2.0 съраунд звук и предварителни настройки EQ са налични само за Windows OS и изискват софтуер за игри Logitech G HUB. Създайте нашите най-обширни, детайлни и завладяващи звукови пейзажи досега.

2.4 GHz БЕЗЖИЧЕН

15M ВЪТРЕШЕН ОБХВАТ

ULTIMATE AUDIO

PRO-G 50 MM ДРАЙВЕРИ, DTS СЛУШАЛКИ: X 2.0

LIGHTSYNC™ RGB

ИГРА, ИЗПЪЛНЕНА ПО НАСТРОЙКА

  2.4 GHZ БЕЗЖИЧНА ВРЪЗКА

  G935 ви дава най-доброто от двата свята с опцията да играете безжично или жично. Възпроизвеждайте на 2,4 GHz безжично до 12 часа с едно зареждане без осветление или 8 часа с осветление по подразбиране. ( Животът на батерията може да варира в зависимост от потребителя и компютърните условия. 12 часа живот на батерията се основава на липсата на LED осветление и силата на звука на слушалките, зададена на 50% ) Продължавайте да играете, докато зареждате батерията чрез USB кабел. Алтернативно, 3,5-милиметровият аналогов вход ви дава свободата да играете кабелно - на конзола, мобилен телефон или компютър - без да се нуждаете от захранване от батерията.

  НАПРЕДВАЙТЕ В ИГРАТА

  Надградените 50-милиметрови драйвери Pro-G са конструирани с тъкана хибридна мрежа, която отключва по-големи звукови детайли, дълбочина и яснота при всякакъв обем. Сега, с увеличения диаметър, Pro-G се представят по-добре от всякога. Нискочестотните звуци - като бурни експлозии и богати саундтраци - са още по-пълни и кинематографични. Високите честоти - гласове, стъпки, изстрели - са невероятно чисти и пресъздадени прецизно.

  SURROUND ОТВЪД 7.1

  Насладете се на невероятни DTS® слушалки: X 2.0 DTS слушалки: X 2.0 съраунд звук и предварителни настройки на EQ са налични само за Windows OS и изискват софтуер за игри Logitech G HUB. който се представя с по-голяма точност от стандартния 7.1-канален съраунд звук. Точното пространствено осъзнаване в играта ви позволява ясно да разпознавате позицията и разстоянието в пълен 3D звуков пейзаж. Ясното чуване на обкръжението ви може да е разликата между победата и поражението.

  НАПЪЛНО ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ

  Със софтуера за игри Logitech G HUB можете да персонализирате LIGHTSYNC RGB осветлението, да програмирате G-клавиши с макроси и команди по време на игра и да персонализирате аудио предпочитанията с уникални профили за всяка игра и приложение.

  БЪДЕТЕ ЧУТИ СИЛНО И ЯСНО

  Mic + 6 mm е микрофон със стрела, подобрен за невероятно ясни и прецизни комуникации. Стрелата има светодиоден индикатор, така че да знаете кога микрофонът ви е заглушен. Когато не се използва, микрофонът може да се сгъне обратно в слушалките, което го прави почти невидим.

  СЪЗДАДЕНИ ЗА УДОБСТВО И ИЗДРЪЖЛИВОСТ

  Ще ви е изключително удобно, дори по време на най-дългите игрови сесии с луксозна подплата от изкуствена кожа в наушниците и лентата за глава. G935 е снабден с кръгли, подплатени наушници с голям диаметър, които прилягат плътно около ушите, не оказват пряк натиск върху меките тъкани и осигуряват пасивна шумоизолация. Наушниците са подвижни за почистване.

  ЧУЙТЕ ПЪРВИ. ЧУЙТЕ ВСИЧКО.

  Използвайте силата на изкуствения интелект, за да доставите наистина завладяващи звукови изживявания, уникално създадени за вашите уши. С Immerse чувате точното местоположение на вражеските стъпки и презареждате звуци; имате предимството да чуете враговете си, преди да ви чуят. Функцията за близък бой ви вкарва направо в действието, докато усещате, че куршуми мигат. Внесете силата на Immerse в слушалките си Logitech G и превърнете ушите си в смъртоносни оръжия.

Характеристики

Серия G935
Тип геймърски
Цвят Черни
Вид свързване Wireless
Описание
 • Геймърски слушалки
 • Размери: 188 x 195 x 87 мм
 • Тегло: 379 грама (без кабел)
 • Тип на връзката: USB
 • Дължина на кабела за зареждане: 2 м
 • Дължина на мобилния кабел: 1.5 м
 • 50 мм драйвери
 • Честотна характеристика: 20Hz-20KHz
 • Импеданс: 39 Ома
 • Чувствителност: 93dB SPL/mW
 • Модел: Кардиоид (еднопосочен)
 • Размер: 6 мм
 • Честотна характеристика: 100Hz–10KHz
 • Изисквания: Windows® 10, Windows 8.1, Windows 7, Mac®, Chrome OSTM
Гаранция 24 месеца
Микрофон Да
Безжични Да
Шумопотискащи Не

Подобни слушалки