Logitech G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED WHITE

Кратко описание

Цена: 459лв.

Вие получавате

Logitech G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED WHITE
459лв.

Бърза доставка

цените започват от 8,00 лв.

Вземи на лизинг за 16 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • безжична гейминг клавиатура
 • ултра тънък дизайн
 • нископрофилни GL TACTILE суичове
 • регулируема LIGHTSYNC RGB подсветка
пълни характеристики

Комплект

Спестете като закупите основния продукт в комплект с някой друг от показаните.

Цена на комплекта

Цена поотделно
672лв.
Отстъпка
-10лв.
Цена в комплект
661лв.
logitech

ИГРАЙТЕ В СЛЕДВАЩОТО ИЗМЕРЕНИЕ

Върхови гейминг технологии в изискан и ултра тънък дизайн. Напълно програмируема, оборудвана с LIGHTSYNC RGB технология и отлични, нископрофилни механични суичове. Изработена изцяло от първокласни материали, G915 TKL е с изтънчен дизайн, несравнима красота, здравина и производителност, а сега и в още по-компактна форма. G915 TKL. Играйте в ново измерение.

LIGHTSPEED БЕЗЖИЧНА ТЕХНОЛОГИЯ

G915 TKL предлага LIGHTSPEED безжична технология на про ниво, която постига невероятната 1 мс време за реакция. G915 TKL е напълно функционална, дори когато е включена чрез USB кабел, за да може да се зарежда, без вие да прекъсвате играта си.

logitech
logitech

НЕВЕРОЯТНО ТЪНКА

G915 TKL е подвиг на инженерната мисъл и дизайна. Тя е с невероятно изискана и тънка конструкция, безкомпромисна по отношение на производителност и функционалност. Издръжлива, удобна и готова за интензивни гейминг сесии, G915 TKL наистина олицетворява следващото поколение механични гейминг клавиатури.

МОДЕРНИ НИСКОПРОФИЛНИ СУИЧОВЕ

КПолучавате скоростта, точността и производителността на половината от височината на традиционните суичове. Нископрофилните GL механични суичове са тествани, за да отговарят на строгите изисквания за издръжливост, отзивчивост и точност. Изберете един от трите вида, които предлагаме: GL Tactile, GL Linear или GL Clicky.

GL Clicky - щракащи и с усещане за връщане на бутона
GL Tactile - по-тихи и с по-леко усещане за връщане на бутона
GL Linear - тихи и супер леки

logitech
logitech

LIGHTSYNC RGB

G915 TKL ви позволява да персонализирате всеки клавиш поотделно, с приблизителнo 16,8 М цвята. Създайте свои собствени анимации или изберете от предварително зададените ефекти. С LIGHTSYNC технологията осветлението може да се променя в зависимост от играта, която играете, музиката, която слушате или от съдържанието, което се показва на монитора ви, за да ви предложи най-потапящото RGB изживяване, което сте виждали (изисква инсталирането на Logitech G Hub).

НЕОГРАНИЧЕН КОНТРОЛ

Елегантната и изискана G915 TKL предлага невероятно изживяване с всяка функция, от която може да се нуждаете, за да имате пълен контрол - като програмируеми G-клавиши и възможност за съхраняване на различни профили. Направете G915 вашия команден център (изисква инсталиране на Logitech G Hub).

logitech
logitech

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА

Насладете се на часове игра с едно зареждане. Индикаторът за батерията на клавиатурата и Logitech G HUB ще ви съобщят, когато зарядът на батерията намалее. Нейното пълно презареждане отнема само четири часа. Продължавайте да играете, докато е включена и се зарежда чрез micro USB.

СВЪРЖЕТЕ С РАЗЛИЧНИ УСТРОЙСТВА

Свържете към LIGHTSPEED за супер бърза връзка от 1 ms или превключете към друго устройство с натискане на бутон посредствм Bluetooth® свързаност. Превключвайте бързо и лесно между високоефективната безжична LIGHTSPEED свързаност, осъществена чрез USB приемник и Bluetooth свързаност.

logitech
logitech

ОТДЕЛНИ МУЛТИМЕДИЙНИ БУТОНИ

Изработеното от алуминий колело за регулиране силата на звука, е прецизно настроено и ви предоставя първокласно усещане и невероятен контрол, докато със специалните мултимедийни бутони можете да пускане или спирате музиката и видео клиповете, както и да ги поставяте на пауза.

ИГРАЙТЕ ПО СВОЯ НАЧИН

Направете всяка игра по-вълнуваща с новата и свежа визия на нашите продукти. Десетилетия на опит, иновации и страхотни цветове се събират в едно. Стилът има значение. Изберете вашия.

logitech

Характеристики

Марка Logitech G
Цвят Бял
Тип Геймърска
Свързаност Безжична
Формат Tenkeyless (TKL)
Вид бутони Нископрофилни
Описание
 • Нископрофилни GL тактилни клавишни суичове
 • Разстояние на задействане: 0,06 инча (1,5 мм)
 • Сила на задействане: 1,76 унции (50 g)
 • Общо разстояние на придвижване: 0,11 инча (2,7 мм)
 • Живот на батерията: 40 часа (100% яркост)
 • Вградена памет: 2 профила на осветлението,  3 макропрофила
 • Безжична технология LIGHTSPEED
 • Bluetooth®
 • LIGHTSYNC RGB, осветление за всеки клавиш
Гаранция 24 месеца гаранция
Комплект с мишка Не
Механична Да
Подсветка Да
Мултимедийни бутони Да

Подобни клавиатури