СПАСЕТЕ ВСЕЛЕНАТА КУПЕТЕ ОПРЕДЕЛЕН ПРОДУКТ С ГРАФИЧНА КАРТА GEFORCE RTX™ ОТ СЕРИЯ 30*, И ЩЕ ПОЛУЧИТЕ MARVEL’S GUARDIANS OF THE GALAXY *

Впуснете се в щуро космическо пътешествие с мощта на графичната карта GeForce RTX от серия 30, подобрена с впечатляващата технология рейтрейсинг и магията на ускорението с изкуствен интелект на NVIDIA DLSS, които осигуряват ненадминато изживяване в компютърните игри.

За ограничен период от време получавате Guardians of the Galaxy на Marvel при покупка на отговарящ на условията настолен компютър или лаптоп с GeForce RTX 3090, 3080 Ti, 3080, 3070 Ti, 3070, 3060 Ti или 3060.

Един код на човек
* В сила са определени правила и условия.

ФОРСИРАЙТЕ РЕАКТИВНИТЕ СИ БОТУШИ С GEFORCE RTX™

Въплътете се в ролята на Звездния повелител и поведете Пазителите на пътешествие през Космоса в играта Guardians of the Galaxy на Marvel с поддръжка за NVIDIA DLSS и отражения с рейтрейсинг.

КУПЕТЕ GEFORCE RTX™ ОТ СЕРИЯ 30

Геймърски лаптоп Acer Predator Triton 300 SE с GeForce RTX 3060
Виж всички
Геймърски лаптоп MSI GE76 Raider Dragon 11UG с GeForce RTX 3070
Виж всички
Геймърски лаптоп Acer Nitro 5 (AN517-41) с GeForce RTX 3080
Виж всички
Геймърски компютри G:RIGS > Iron Blade с GeForce RTX 3060 Ti
Виж всички
Геймърски компютри G:RIGS > Blaze of Glory с GeForce RTX 3070
Виж всички
Геймърски компютри G:RIGS > Blue Ocean с GeForce RTX 3080
Виж всички

© 2021 NVIDIA Corporation. Всички права запазени. NVIDIA, логото на NVIDIA и GeForce RTX са търговски марки и/или регистрирани търговски марки на NVIDIA Corporation в Съединените щати и други държави. Останалите фирмени и продуктови имена може да са търговски марки на съответните компании, с които са свързани.

© 2021 MARVEL. Играта е разработена от Eidos Montréal. EIDOS MONTRÉAL и логото на EIDOS MONTRÉAL са регистрирани търговски марки или търговски марки на Square Enix Limited. SQUARE ENIX и логото на SQUARE ENIX са регистрирани търговски марки или търговски марки на Square Enix Holdings Co., Ltd.

* До изчерпване на наличностите. Пакетът се предлага за отговарящи на условията настолни компютри и лаптопи: GeForce RTX 3090, GeForce RTX 3080 Ti, GeForce RTX 3080, GeForce RTX 3070 Ti и GeForce RTX 3070, GeForce RTX 3060 Ti и GeForce RTX 3060. В правилата и условията можете да видите пълен списък на отговарящите на условията партньорски продукти. Играта трябва да бъде изтеглена чрез приложението GeForce Experience™ на настолен компютър или лаптоп с отговаряща на условията графична карта. За да осребри кода, клиентът трябва да отговаря на възрастовите изисквания на играта. Изисквания за региона/държавата: Някои ваучери трябва да се използват само в определени региони или държави. Моля, осребрете кода в съответния регион/държава.