Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм

SUPER FAST. SUPERNATURAL.

Купете �eForce RTX™, вземете Control™ и Wolfenstein® : Youngblood™.*

Въоръжете се със система с NVIDIA® GeForce RTX™ и победете враговете в алтернативна реалност. Революционната платформа RTX повишава максимално производителността и визуалната детайлност благодарение на рейтрейсинг в реално време и свръхмощен изкуствен интелект за графично обработване.  Независимо дали изследвате други измерения в мистериозната сграда Oldest House в Control™, или се борите за свободата на Париж в алтернативна вселена през 80-те години на миналия век в Wolfenstein®: Youngblood™, GeForce RTX осигурява ненадминато игрово изживяване.

За ограничено време получавате Wolfenstein®: Youngblood™ и Control™ при покупка на отговаряща на условията графична карта GeForce RTX от серия 20 или геймърски настолен компютър/лаптоп с такава.

Един код на човек
* В сила са определени условия.

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА

desktop.bg
Видео карти NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti

desktop.bg
Видео карти NVIDIA GeForce RTX 2070 Super

desktop.bg
Видео карти NVIDIA GeForce RTX 2060 Super

desktop.bg
Видео карти NVIDIA GeForce RTX 2080

desktop.bg
Видео карти NVIDIA GeForce RTX 2070

desktop.bg
Видео карти NVIDIA GeForce RTX 2060

ГЕЙМЪРСКИ ЛАПТОПИ

laptop.bg
с Видео карти NVIDIA GeForce RTX

© 2019 NVIDIA Corporation. Всички права запазени. NVIDIA, логото NVIDIA, GeForce RTX и NVIDIA Turing са търговски марки и/или регистрирани търговски марки на NVIDIA Corporation в САЩ и други държави. Останалите фирмени и продуктови имена може да са търговски марки на съответните компании, с които са свързани. Wolfenstein: Youngblood е измислена история. Действието се развива в алтернативна вселена през 80-те години на миналия век. Имената, героите, организациите, местоположенията и събитията са недействителни или са представени по въображаем начин. Сюжетът и съдържанието на тази игра не са предназначени и не трябва да се тълкуват по никакъв начин, който оправдава, възхвалява или одобрява вярванията, идеологиите, събитията, действията, личностите или поведението на нацисткия режим, или омаловажава военните престъпления, геноцида и другите престъпления срещу човечеството, извършени по време на този режим. © 2019 Bethesda Softworks LLC, компания на ZeniMax Media. MachineGames, Arkane, Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax и свързаните с тях логотипи са регистрирани търговски марки или търговски марки на ZeniMax Media Inc. в САЩ и/или други държави. Wolfenstein, id, id Software, id Tech и свързаните с тях логотипи са регистрирани търговски марки или търговски марки на id Software LLC в САЩ и/или други държави. Control е търговска марка на Remedy Entertainment Oyj. Разработено от Remedy Entertainment, Plc. Публикувано от 505 Games. Northlight и логото на Remedy са търговски марки на Remedy Entertainment Oyj, регистрирани в САЩ и други държави. 505 Games и логото на 505 Games са търговски марки на 505 Games SpA и може да са регистрирани в САЩ и други държави. Всички други марки и търговски марки са собственост на съответните си притежатели. Всички права запазени.

* До изчерпване на наличностите. Отговарящи на правилата графични карти, настолни компютри или лаптопи: GeForce RTX 2080 Ti, настолен компютър с GeForce RTX 2080 Ti, GeForce RTX 2080 SUPER, GeForce RTX 2080, настолен компютър с GeForce RTX 2080, лаптоп с GeForce RTX 2080, GeForce RTX 2070 SUPER, GeForce RTX 2070, настолен компютър с GeForce RTX 2070, лаптоп с GeForce RTX 2070, GeForce RTX 2060 SUPER, GeForce RTX 2060, настолен компютър с GeForce RTX 2060, лаптоп с GeForce RTX 2060. Кодът за играта трябва да се използва, след като отговарящата на условията графична карта бъде инсталирана. За да осребри кода, клиентът трябва да отговаря на възрастовите изисквания на играта. Изисквания за региона/държавата: някои ваучери трябва да се използват само в регионите или държавите, в които са купени. Моля, осребрете кода в съответния регион/държава.

предимства