Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм
GEFORCE

Ще се родят нови легенди

За ограничен период от време при покупката на GEFORCE© GTX получавате основната версия на играта Destiny2 + пакета Expansion Pass

Станете Game Ready с GeForce GTX 10-а серия и се насладете на Destiny 2 за PC. За ограничен период от време при покупка на избрана графична карта GeForce GTX 1080 Ti, GeForce GTX 1080, GeForce GTX 1070 Ti или GeForce GTX 1070 получавате основната версия на играта Destiny 2 + пакета Expansion Pass, който включва Expansion I: Curse of Osiris и Expansion II: Warmind!


Последният безопасен град на човечеството е превзет от огромна армия нашественици, предвождани от Гоол – внушителния предводител на жестокия Червен легион. Той е лишил градската управа от правомощията й и е принудил оцелелите да избягат от града. Затова ще трябва да се отправите към тайнствени и неизследвани светове в Слънчевата система, за да откриете арсенал от оръжия и нови военни умения. За да победите Червения легион и да се изправите срещу Гоол, трябва да обедините пръсналите се герои на човечеството в една последна битка за отвоюване на нашия дом от врага.

Гледайте невероятния трейлър на играта за PC с детайлност 4K

Вземете модел от серията GEFORCE© GTX 10

Красивият свят на Destiny 2 оживява с впечатляваща детайлност 4K благодарение на графичните процесори от серията GeForce GTX 10. Наслаждавайте се на изключително плавна игра без забавяне с NVIDIA G-SYNC™ и споделяйте най-добрите си моменти от нея с NVIDIA ShadowPlay™ посредством GeForce Experience.

Виж всички