Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм

GeForce® GTX 1080 Ti е новият водещ графичен процесор за игри, разработен от NVIDIA въз основа на архитектурата NVIDIA Pascal™. Тази карта е най-новото допълнение към най-добрата платформа за игри. Отличава се с изключителна игрова мощ, памет GDDR5X от следващо поколение със скорост от 11 Гбит/сек и кадров буфер с внушителен размер от 11 ГБ. #GameReady

НЕНАДМИНАТА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Насладете се на ненадмината игрова мощ, осигурена от NVIDIA Pascal™ – най-модерната графична архитектура в света. GeForce GTX 1080 Ti осигурява невероятна игрова мощ благодарение на ядрата 3584 NVIDIA® CUDA® и 12 милиарда транзистора. Това означава, че можете да разчитате на 3 пъти по-висока производителност в сравнение с графичните карти от предното поколение и да се наслаждавате на новаторски игрови технологии и преживявания във виртуална реалност.
* въз основа на резултати от тестове, проведени с игри във виртуална реалност с интензивна графика

ИГРОВИ ТЕХНОЛОГИИ ОТ СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ

Подарете си мощност и производителност за възпроизвеждане на най-съвременните изображения, включително с виртуална реалност, свръхвисока разделителна способност и поддръжка за множество монитори. Технологиите NVIDIA GameWorks™ осигуряват плавност в игрите и кинематографско качество, както и революционна функция за заснемане на 360-градусови изображения – дори във виртуална реалност.

НОВИ НИВА НА ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ

GeForce GTX 1080 Ti осигурява виртуална реалност с производителност от следващо поколение, незабележими забавяния и директна съвместимост (незабавна готовност за употреба) с очила от водещи производители. Всичко това се постига благодарение на технологиите NVIDIA VRWorks™ и реалистичните и невероятни аудиоефекти, съобразност с физичните закони и тактилна обратна връзка във виртуална реалност.

ВСЕОТДАЙНОСТ И МАЙСТОРСТВО

Безпрецедентна игрова мощ. Изключителна изработка. 7-фазен захранващ източник с двоен полеви транзистор. За охлаждането се грижи радиален вентилатор с модерна изпарителна камера, създаден да работи еднакво добре дори в най-тежките температурни условия.

GeForce 1080 Ti
GeForce® GTX 10 series

Това са перспективните нововъведения, които правят GeForce 1080 Ti най-доброто от GeForce.

Gainward GeForce GTX 1050 2GB

Asus GeForce GTX 1080 Ti Founders Edition

  • Серия GeForce GTX 1080 Ti
  • Графичен процесор NVIDIA
  • Размер на шината 352-bit
  • Капацитет на паметта 11GB
  • Тип на паметта GDDR5X
1679лв.
КУПИ

Промоцията е валидна до 25 Април 2017 или до изчерпване на количествата.

предимства