GEFORCE RTX™ 3060 TiTHE ULTIMATE PLAY

GeForce® RTX™ 3060 Ti ви дава възможност да се насладите на най-новите игри с мощта на Ampere – RTX архитектурата на NVIDIA от второ поколение. Подобрените ядра за рейтрейсинг и тензорни ядра, новите мултипроцесори за стрийминг и високоскоростната памет G6 осигуряват невероятна производителност.

GeForce RTX

АРХИТЕКТУРА NVIDIA AMPERE

2-ро поколение ядра за рейтрейсинг 2 пъти по-висока производителност

3-то поколение тензорни ядра До 2 пъти по-висока производителност

Нови стрийминг мултипроцесори 2 пъти по-бърза обработка на FP32

GeForce RTX

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА CALL OF DUTY ® С GEFORCE RTX ОТ СЕРИЯ 30

Сглаживание с использованием алгоритмов глубокого обучения NVIDIA (DLSS) — это революционная технология рендеринга на базе ИИ, которая повышает частоту смены кадров, а также обеспечивает потрясающее качество графики благодаря специализированным тензорным ядрам для обработки алгоритмов ИИ в графических процессорах GeForce RTX. Технология обеспечивает производительность, позволяющую выкрутить настройки и разрешение на максимум и играть с потрясающей реалистичностью. Оцените мощь искусственного интеллекта в играх.

* Кадри от RTX 2060 при настройки за максимална производителност с разделителна способност 3840 x 2160.

РЕЙТРЕЙСИНГ

Рейтрейсингът е светият граал на игровата графика – технология, която симулира характеристиките на светлината, за да осигури реалистично изображение с филмово качество за визуално най-интензивните игри.

ПОБЕДАТА СЕ ИЗМЕРВА В МИЛИСЕКУНДИ

NVIDIA Reflex осигурява огромно предимство пред съперниците. Незначително забавяне. Светкавични реакции. Благодарение на графичните процесори GeForce RTX от серия 30 и геймърските монитори с NVIDIA® G-SYNC®. Намирайте целите по-бързо, реагирайте светкавично и подобрете точността си чрез революционен набор от технологии за измерване и оптимизиране на забавянето на системата за игрите със състезателен елемент.

УЛЕСНЕТЕ ТВОРЧЕСКИЯ ПРОЦЕС

Достигнете ново ниво в творческите си проекти благодарение на графичните процесори GeForce RTX от серия 30. Те осигуряват ускорение с изкуствен интелект в най-добрите творчески приложения. Подпомагат се от платформата NVIDIA Studio със специализирани драйвери и ексклузивни инструменти. И притежават рекордна производителност. Независимо дали рендирате сложни 3D сцени, редактирате видео с детайлност 8K, или предавате на живо с най-високото качество на кодиране и изобразяване, производителността на графичните процесори GeForce RTX ви дава възможност да разгърнете творческия си потенциал.

СТРИЙМВАЙТЕ КАТО НАЙ-ДОБРИТЕ

Бъдете в центъра на събитията с невероятна графика и гладко предаване на живо без накъсване. Комбинацията от хардуерно кодиране и декодиране от следващо поколение ви дава възможност да показвате най-добрите си моменти с изящни детайли. А изцяло новото приложение NVIDIA Broadcast извежда вашите лайвстриймове на следващо ниво с мощни възможности с изкуствен интелект за подобряване на качеството на звука и образа с ефекти като виртуален фон, автоматична рамка на уебкамерата и премахване на шума от микрофона. Графичните процесори GeForce RTX от серия 30 осигуряват производителността и графичното качество, от които се нуждаете, за да давате на аудиторията си най-доброто – всеки път.

1-ГОДИШНО ЧЛЕНСТВО FOUNDERS В GEFORCE NOW

В комплект с новия ви графичен процесор RTX от серия 30. GeForce NOW ще подобри не само геймърския ви компютър. GeForce NOW се предлага за PC, Mac, Chromebook и мобилни устройства и дава възможност за стрийминг на всичките ви устройства с изключителната производителност на RTX. Имате непосредствен достъп до колекцията си от компютърни игри от магазини като STEAM, Epic Games и др. Като член на програмaта Founders имате приоритетен достъп до геймърски сървъри, удължени сесии и RTX ON за поддържаните игри. Това е вашият GeForce, СЕГА.

КУПЕТЕ GEFORCE RTX

Налични видео карти
EVGA GeForce RTX 3060 Ti FTW3 ULTRA GAMING
EVGA GeForce RTX 3060 Ti
FTW3 ULTRA GAMING
EVGA GeForce RTX 3060 Ti FTW3 ULTRA GAMING
Gainward GeForce RTX 3060 Ti Phoenix GS
Gainward GeForce RTX 3060 Ti
Phoenix GS
Gainward GeForce RTX 3060 Ti Phoenix GS
Palit GeForce RTX 3060 Ti GamingPro
Palit GeForce RTX 3060 Ti
GamingPro
Palit GeForce RTX 3060 Ti GamingPro
Palit GeForce RTX 3060 Ti Dual
Palit GeForce RTX 3060 Ti
Dual
Palit GeForce RTX 3060 Ti Dual
Gainward GeForce RTX 3060 Ti Phoenix
Gainward GeForce RTX 3060 Ti
Phoenix
Gainward GeForce RTX 3060 Ti Phoenix
Palit GeForce RTX 3060 Ti GamingPro OC
Palit GeForce RTX 3060 Ti
GamingPro OC
Palit GeForce RTX 3060 Ti GamingPro OC

© 2020 NVIDIA Corporation. NVIDIA, логото на NVIDIA, GeForce, GeForce Experience, GeForce RTX и G-SYNC са регистрирани търговски марки и/или търговски марки на NVIDIA Corporation в Съединените щати и други държави. Всички други търговски марки и авторски права са притежание на съответните им собственици.