Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм

СЕРИЯТА 16 SUPER GeForce® GTX 1660 SUPER™

GeForce GTX 1660 SUPER е с до 20% по-бърза от оригиналната GTX 1660 и с до 1,5 пъти по-бърза от предишното поколение GTX 1060 6GB. С помощта на всепризнатата архитектура NVIDIA Turing™ и ултрабързата памет GDDR6, тази графична карта осигурява супермощност за най-популярните съвременни игри. Време е да се екипирате и да сте СУПЕР.

ШЕЙДЪРИТЕ НА TURING

Благодарение на едновременното изпълнение на операции с плаваща запетая и цели числа, технологията за адаптивен шейдинг и новата архитектура с обединена памет и два пъти повече кеш в сравнение с предшественика си, шейдърите на Turing дават възможност за невероятно повишаване на производителността в днешните игри. Получавате 1,4 пъти по-голяма енергоефективност в сравнение с предишното поколение за по-бързо, по-охладено и по-тихо игрово изживяване.

БЪРЗИНАТА ПЕЧЕЛИ ИГРАТА

Игрите от тип Battle Royale изискват максимална скорост на кадрите. С GeForce получавате необходимото ви преимущество.

NVIDIA Studio ОТ ИДЕЯТА ДО КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ. МНОГО ПО-БЪРЗО.

Творете без компромиси. Studio комбинира графичните процесори NVIDIA GeForce с драйверите NVIDIA Studio, създадени за осигуряване на супермощност за творческите приложения. Възползвайте се от впечатляваща производителност и надеждност, за да може да творите със скоростта на въображението.

Geforce Experience

Правете видеоклипове и екранни снимки и ги споделяйте с приятели или предавайте играта в реално време. Поддържайте драйверите на GeForce винаги актуални и оптимизирайте настройките за игрите. Всичко това е възможно благодарение на GeForce Experience™ – най-важното допълнение към графичната ви карта GeForce.

NVIDIA ANSEL

Този мощен фоторежим ви дава възможност да правите професионални снимки на игрите си по-добре от всякога. Вече можете да създавате и споделяте супердетайлни, 360-градусови, HDR и стерео снимки на най-впечатляващите си изживявания в игрите.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЛАЙВСТРИЙМ

Най-доброто от двата свята. Специализираният хардуерен кодер на GeForce GTX® 1660 SUPER™ дава възможност едновременно за игра и стрийминг с невероятно качество. Графичните карти SUPER са оптимизирани за любимите ви стрийминг приложения, за да осигуряват максимална производителност при предаване на живо.

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА

GeForce GTX 1660 SUPER
G:RIGS > Protos > Dominator
desktop.bg

GeForce GTX 1660 SUPER
G:RIGS > Absolute > Commander
desktop.bg

GeForce GTX 1660 SUPER
G:RIGS > Absolute > Commander
desktop.bg

© 2019 NVIDIA Corporation. Всички права запазени. NVIDIA, логото на NVIDIA, GeForce, GeForce Experience, GeForce GTX SUPER, GeForce RTX и NVIDIA Turing са регистрирани търговски марки и/или търговски марки на NVIDIA Corporation в Съединените щати и други държави. Всички други търговски марки и авторски права са притежание на съответните им собственици.