Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм

ПРАВИЛАТА СЕ ПРОМЕНИХА

КУПЕТЕ GeForce RTX™, И ЩЕ ПОЛУЧИТЕ call of duty®: modern warfare®*

Залогът никога не е бил толкова голям. Станете смъртоносен Tier One оператор с мощта на NVIDIA GeForce RTX. Революционната платформа RTX повишава максимално производителността и визуалната детайлност на PC благодарение на рейтрейсинг в реално време и свръхмощен изкуствен интелект за графично обработване. Докато се впускате в тайни операции, които се отразяват на глобалния баланс на силите, или показвате уменията си срещу най-трудните врагове в ожесточени мултиплейър битки, GeForce RTX осигурява върховното игрово изживяване на PC.

За ограничен период от време може да получите Call of Duty: Modern Warfare при покупка на отговаряща на критериите графична карта от серията GeForce RTX 20, настолен компютър или лаптоп за игри.

Един код на човек. * В сила са определени условия.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА CALL OF DUTY: MODERN WARFARE С GEFORCE RTX

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА

desktop.bg
Видео карти NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti

desktop.bg
Видео карти NVIDIA GeForce RTX 2080 Super

desktop.bg
Видео карти NVIDIA GeForce RTX 2080

desktop.bg
Видео карти NVIDIA GeForce RTX 2070 Super

desktop.bg
Видео карти NVIDIA GeForce RTX 2070

desktop.bg
Видео карти NVIDIA GeForce RTX 2060 Super

desktop.bg
Видео карти NVIDIA GeForce RTX 2060

laptop.bg
Лаптопи с NVIDIA GeForce RTX 2060

desktop.bg
Компютри с NVIDIA GeForce RTX 2060

* В сила са определени условия.
До изчерпване на наличностите. Отговарящи на критериите графични карти, настолни компютри или лаптопи: GeForce RTX 2080 Ti, настолен компютър с GeForce RTX 2080 Ti, GeForce RTX 2080 SUPER, GeForce RTX 2080, настолен компютър с GeForce RTX 2080, лаптоп с GeForce RTX 2080, GeForce RTX 2070 SUPER, GeForce RTX 2070, настолен компютър с GeForce RTX 2070, лаптоп с GeForce RTX 2070, GeForce RTX 2060 SUPER, GeForce RTX 2060, настолен компютър с GeForce RTX 2060, лаптоп с GeForce RTX 2060. Проверете внимателно описанието на продукта на уебсайта на търговеца или в магазина, за да се уверите, че е част от промоцията. Някои купони могат да бъдат осребрени само в държавата или региона, откъдето е закупен графичният процесор.

© 2019 NVIDIA Corporation. Всички права запазени. NVIDIA, логото на NVIDIA, GeForce RTX и NVIDIA Turing са търговски марки и/или регистрирани търговски марки на NVIDIA Corporation в САЩ и други държави. Останалите фирмени и продуктови имена може да са търговски марки на съответните компании, с които са свързани. © 2019 Activision Publishing Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY и MODERN WARFARE са търговски марки на Activision Publishing, Inc. Всички други търговски марки и наименования са собственост на съответните си притежатели.

предимства