Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм

Топ 5 най-интересни продукта за седмицата

Затвори

Извисете се над всички.

КУПЕТЕ GeForce GTX™ и ще получите пакет GEFORCE FORTNITE ™

NVIDIA® GeForce RTXTM осигурява най-реалистичното изживяване в игрите. Независимо дали се сражавате в окопите на Battlefield™ V, извисявате се в небесата на извънземната планета Anthem, или се опитвате да оцелеете в суровия свят на Metro Exodus.

Само за ограничено време може да получите Battlefield V, Anthem и Metro Exodus при покупка на отговаряща на условията графична карта GeForce RTX 2080 Ti или 2080 или настолен компютър/лаптоп за игри с такава. Купете отговаряща на условията графична карта GeForce RTX 2070 или 2060 или настолен компютър/лаптоп за игри с такава и получете едно от тези невероятни заглавия по ваш избор.

* В сила са определени условия.

BATTLEFIELD V С GEFORCE RTX

Технологията за рейтрейсинг в реално време осигурява най-модерна и реалистична графика при най-голямото военно предизвикателство за човечеството. Вижте я в действие в Battlefield V: Официален трейлър за GeForce RTX.

Anthem С GEFORCE RTX

Бъдете сред първите изследователи на Anthem – превъплътете се във фрийлансър, избран да се бори срещу хаоса, и овладейте силата на копието си, за да въдворите ред.

METRO EXODUS С GEFORCE RTX

Пренесете се в пустия и плашещ постапокалиптичен свят, който оживява благодарение на впечатляващо реалистичната графика, осигурявана от GeForce RTX и DLSS.

NVIDIA® GeForce RTX™

G:RIGS > Little Beast > Dominator

desktop.bg
MSI GeForce RTX 2070

G:RIGS > Absolute > Dominator

desktop.bg
MSI GeForce RTX 2080

G:RIGS Infinity Mark III

desktop.bg
MSI GeForce RTX 2080

laptop.bg
NVIDIA GeForce RTX 2070

Asus ROG Strix SCAR II GL704GW-EV001T

laptop.bg
NVIDIA GeForce RTX 2070

ASUS ROG Zephyrus S GX531GW-ES009T

laptop.bg
NVIDIA GeForce RTX 2070

desktop.bg
Palit GeForce RTX 2080 Ti

desktop.bg
Palit GeForce RTX 2080

desktop.bg
Gigabyte GeForce RTX 2070

© 2019 NVIDIA Corporation. Всички права запазени. NVIDIA, логото NVIDIA, GeForce RTX и NVIDIA Turing са търговски марки и/или регистрирани търговски марки на NVIDIA Corporation в САЩ и други държави. Останалите фирмени и продуктови имена може да са търговски марки на съответните компании, с които са свързани. СПОМЕНАВАНЕТО НА ОПРЕДЕЛЕНА МАРКА, МОДЕЛ, ПРОИЗВОДИТЕЛ И/ИЛИ РАЗНОВИДНОСТ НА ОРЪЖИЕ, ОБОРУДВАНЕ ИЛИ ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО Е САМО ЗА ИСТОРИЧЕСКА ТОЧНОСТ И НЕ ПРЕДПОЛАГА СПОНСОРСТВО ИЛИ ОДОБРЕНИЕ ОТ НИКОЙ СОБСТВЕНИК НА ТЪРГОВСКА МАРКА.

© 2019 Electronic Arts Inc. EA, логото на EA, Anthem, BioWare, логото на BioWare, логото на DICE, BATTLEFIELD и BATTLEFIELD V са търговски марки на Electronic Arts Inc. Всички права запазени. Metro Exodus© 2019 Koch Media GmbH и издадено от Deep Silver. Разработено от 4A Games. 4A Games Limited и съответното лого са търговски марки на 4A Games Limited. Играта Metro Exodus е вдъхновена от международните бестселъри „МЕТРО 2033“ и „МЕТРО 2035“ на Дмитрий Глуховски. Всички други търговски марки са собственост на съответните притежатели.

предимства