Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм

ПРОДЪЛЖЕТЕ ИГРАТА. ИГРАЙТЕ С RTX.

КУПЕТЕ eForce RTX™, ВЗЕМЕТЕ Battlefield ™ V

NVIDIA® GeForce RTX™ осигурява ненадминато изживяване в игрите за PC. Играйте при невиждани досега реализъм и производителност на графичния процесор с новата архитектура NVIDIA Turing™ и революционната платформа RTX, като се впуснете в най-мащабния военен конфликт на човечеството, където всяка победа е уникална. Насладете се на игрите по съвсем нов начин.

Само за ограничено време може да получите Battlefield V при закупуването на отговаряща на условията графична карта GeForce RTX или настолен компютър за игри.

* В сила са определени условия.

BATTLEFIELD V С GEFORCE RTX

Рейтрейсингът в реално време осигурява най-модерна и реалистична графика при най-голямото военно предизвикателство за човечеството. Вижте я в действие в нашата Battlefield V: Официален трейлър за GeForce RTX.

NVIDIA® GeForce RTX™

desktop.bg
GeForce RTX™ 2080 Ti

desktop.bg
GeForce RTX™ 2080

desktop.bg
GeForce™ RTX 2070

©2018 NVIDIA Corporation. Всички права запазени. NVIDIA, логото NVIDIA и GeForce са търговски марки и/или регистрирани търговски марки на NVIDIA Corporation в САЩ и други държави. Останалите фирмени и продуктови имена може да са търговски марки на съответните компании, с които са свързани. ©2018 Electronic Arts Inc., EA, логото на EA, логото на DICE, Battlefield, Battlefield V и логото на Battlefield V са търговски марки на Electronic Arts Inc. НИКОЙ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ОРЪЖИЯ, ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА ИЛИ ОБОРУДВАНЕ НЕ Е СВЪРЗАН С ТАЗИ ИГРА, НИТО Я Е СПОНСОРИРАЛ ИЛИ ОДОБРИЛ. Изображения заснети чрез графичния енджин на играта.

Правила и условия До изчерпване на наличностите. Играта е налична за графични карти GeForce RTX 2080 Ti, GeForce RTX 2080, GeForce RTX 2070 или предварително изградени компютърни системи. Предложението е налично само при избрани търговци. Моля, вижте продуктовото описание на закупувания от вас продукт, за да проверите дали играта е включена. Възможно е да важат допълнителни правила и условия.

предимства