Извисете се над всички.

КУПЕТЕ GeForce GTX™ и ще получите пакет GEFORCE FORTNITE ™

Ако Victory Royale е вашата мисия, пакетът GeForce Fortnite е точно за вас. За ограничен период от време, когато надстроите арсенала си с графична карта GeForce GTX 1070 Ti, 1070 или 1060, ще получите 2000 единици V-Buck и мъжкия комплект Counterattack за Fortnite.

Изживейте Battle Royale по уникален начин с графична карта GeForce GTX и се извисете над всички.

* В сила са определени условия.

КАКВО СЪДЪРЖА ПАКЕТЪТ GeForce Fortnite

КОМПЛЕКТ COUNTERATTACK ЗА Fortnite

  • 2000 единици V-Buck
  • Униформа Reflex – рядък елемент
  • Глайдер Pivot – рядък елемент
  • Кирка Angular Axe – необичаен елемент
  • Раница Response Unit

* В сила са определени условия.

ДОМИНИРАЩА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

В крайна сметка разбирате, че най-важното оборудване е графичният процесор на картата GeForce GTX, който осигурява до 3 пъти по-висока производителност в сравнение с предишните поколения.

* Средна производителност при 1080p и настройки за висока производителност. Предишно поколение Maxwell – GTX 980 Ti, GTX970, GTX 960

ВЗЕМЕТЕ ПАКЕТА GEFORCE fortnite

За ограничен период от време можете да се подготвите за игра с драйвера Game Ready с GeForce GTX 1070 Ti, GTX 1070 или GTX 1060 и пакета GeForce Fortnite.

desktop.bg
Gainward GeForce GTX 1070 Ti

desktop.bg
Gainward GeForce GTX 1070 Phoenix

desktop.bg
Gainward GeForce GTX 1060 6GB one fan

laptop.bg
GeForce GTX 1070 laptop

desktop.bg
GeForce GTX 1070 desktop

desktop.bg
GeForce GTX 1070Ti desktop

©2018 NVIDIA Corporation. Всички права запазени. NVIDIA, логото NVIDIA и GeForce са търговски марки и/или регистрирани търговски марки на NVIDIA Corporation в САЩ и други държави. Останалите фирмени и продуктови имена може да са търговски марки на съответните компании, с които са свързани. © 2018, Epic Games, Inc. Epic, Epic Games, логото на Epic Games, Fortnite, логото на Fortnite, Unreal, Unreal Engine 4 и UE4 са търговски марки или регистрирани търговски марки на Epic Games, Inc. в Съединените щати и други държави. Всички права запазени.

*До изчерпване на наличностите. Отговарящи на условията графични карти, настолни компютри и лаптопи: GeForce GTX 1070 Ti, GeForce GTX 1070, GeForce GTX 1060. Предложението с код за игра започва на 29 ноември 2018 г. и е валидно до 29 януари 2019 г. или до изчерпване на наличностите. Предложението важи за един код за дигитално изтегляне на пакета GeForce Fortnite. Всеки клиент може да изтегли само един код. Предложението е валидно само чрез оторизирани търговски партньори за интернет продажба или продажба на дребно. За инструкции относно осребряването щракнете тук. Предложението не може да бъде заменяно, разменяно, продавано или обменяно срещу пари в брой или други стоки или услуги. Предложението е валидно за целия свят с изключение на Китай. Всички приложими данъци върху продажбата са отговорност на клиента. Предложението не може да се комбинира с друго предложение, карта за абонамент за игра, намаление или ваучер за отстъпка. Предлагането на продукта зависи от наличността му. Количествата са ограничени. Предложението не важи за търговците, дистрибуторите и служителите на NVIDIA, Epic Games Inc., както и техните представителства/филиали. Предложението не важи на местата, където е забранено. Предлаганият код ще бъде предоставен на клиента при покупката на отговарящ на условията продукт на NVIDIA и ще може да бъде осребрен от него. За да осребри кода, клиентът трябва да отговаря на възрастовите изисквания на играта, или да е навършил 12 години. Крайната дата за използването му е 28 февруари 2019 г. Предложението е в сила и за настолните компютри, които са собствени марки на участващите търговци, с отговарящ на условията графичен процесор. Проверете внимателно описанието на продукта на уебсайта на търговеца или в магазина, за да се уверите, че е част от промоцията.

предимства