Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм

rtx. it’s on.

РЕЙТРЕЙСИНГЪТ Е ТУК

Насладете се на днешните най-хитови заглавия по невиждан досега начин благодарение на визуалната детайлност на технологията за рейтрейсинг в реално време и върховната производителност, осигурявана от изкуствения интелект и програмируемото изобразяване на светлосенките. RTX. It’s On.

ВИЖТЕ КАК РАБОТИ РЕЙТРЕЙСИНГЪТ В ДНЕШНИТЕ НАЙ-ПОПУЛЯРНИ ИГРИ

Насладете се на изпълнения с живот метрополис на бъдещето Night City с мощта на NVIDIA® GeForce RTX™. Играйте Cyberpunk 2077 с рейтрейсинг в реално време.

Градете, създавайте и изследвайте светове в Minecraft, както никога досега, благодарение на технологията RTX. Подробности за технологията: рейтрейсингът в реално време осигурява отражения, сенки и цялостна осветеност.

Правилата се промениха. Станете смъртоносен Tier One оператор с мощта на GeForce RTX. Подробности за технологията: рейтрейсингът в реално време осигурява сенки

Рейтрейсингът е светият граал на игровата графика – технология, която симулира характеристиките на светлината, за да осигури реалистично изображение с филмово качество за визуално най-интензивните игри.

НЕВЕРОЯТЕН РЕЙТРЕЙСИНГ С GEFORCE RTX

desktop.bg
Видео карти NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti

desktop.bg
Видео карти NVIDIA GeForce RTX 2080 Super

desktop.bg
Видео карти NVIDIA GeForce RTX 2080

desktop.bg
Видео карти NVIDIA GeForce RTX 2070 Super

desktop.bg
Видео карти NVIDIA GeForce RTX 2070

desktop.bg
Видео карти NVIDIA GeForce RTX 2060 Super

desktop.bg
Видео карти NVIDIA GeForce RTX 2060

laptop.bg
Лаптопи с NVIDIA GeForce RTX 2060

laptop.bg
Лаптопи с NVIDIA GeForce RTX 2060

© 2019 NVIDIA Corporation, NVIDIA, логото на NVIDIA и GeForce са търговски марки или регистрирани търговски марки на NVIDIA Corporation. Всички права запазени.

предимства