Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм

GET SUPER POWERS GeForce® СЕРИЯ RTX SUPER™

Сега графичните карти GeForce от новата серия RTX SUPER имат още повече ядра и работят на по-високи честоти, за да осигуряват производителност, която е до 25% по-висока от тази на оригиналната серия RTX 20. Време е да се оборудвате и да придобиете суперсили.

Geforce® RTX 2080 Super™ Geforce® RTX 2070 Super™ Geforce® RTX 2060 Super™

СУПЕРСИ ЛИТЕ НА TURING

ЯДРА ЗА РЕЙТРЕЙСИНГ

Специализираният хардуер дава възможност за бърз рейтрейсинг в реално време с физически точни сенки, отражения, рефракции и цялостна осветеност.

ШЕЙДИНГ ОТ СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ

Шейдингът с променлива скорост повишава производителността, като съсредоточава обработването върху зони с наситена детайлност. Усъвършенстваното обработване на геометрични данни от меш шейдърите осигурява поддръжка за много повече обекти в една сцена, което дава възможност за изграждане на по-сложни светове.

ТЕНЗОРНИ ЯДРА

Изкуственият интелект спомага за постигането на най-големия технологичен напредък в историята, а Turing пренася тези нововъведения и в компютърната графика. Възползвайте се от обработващата мощ на изкуствения интелект, която повишава производителността в игрите, с NVIDIA DLSS.

УСПОРЕДНО ОБРАБОТВАНЕ

Едновременното изпълнение на операции с плаваща запетая и цели числа дава възможност на базираните на Turing графични процесори да извършват по-ефективно сложните изчисления в съвременните игри.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ИЗЖИВЯВАНЕТО С RTX

Рейтрейсингът е светият граал на игровата графика – технология, която симулира характеристиките на светлината, за да осигури безпрецедентно реалистично изображение с филмово качество за визуално най-интензивните игри.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ФУНКЦИИ И ПРЕДИМСТВА

GEFORCE EXPERIENCE

GEFORCE EXPERIENCE

Правете видеоклипове и екранни снимки и ги споделяйте с приятели или предавайте играта в реално време. Поддържайте драйверите актуални и оптимизирайте настройките си за игрите. Всичко това е възможно благодарение на GeForce Experience™ – най-важното допълнение към графичната ви карта GeForce.

ДРАЙВЕРИ ЗА Game Ready

ДРАЙВЕРИ ЗА Game Ready

Наслаждавайте се на производителност от най-високо ниво и безпрецедентна плавност от момента, в който започнете да играете.

DirectX 12/DXR

DirectX 12/DXR

Дава възможност на разработчиците да добавят невероятни графични ефекти към базираните на Microsoft Windows компютърни игри. Графичните карти GeForce поддържат усъвършенстваните функции на DX12, като например рейтрейсинг и шейдинг с променлива скорост, благодарение на които игрите оживяват със свръхреалистични визуални ефекти и по-висока скорост на кадрите.

NVIDIA Studio

NVIDIA Studio

Живеем в нова ера на креативност, където творческите приложения, на които разчитате, работят по-бързо, отколкото сте си представяли. Графичните процесори NVIDIA ускоряват работата ви чрез невероятни подобрения на производителността. Представяме ви NVIDIA Studio – ново решение за повишаване на креативността.

4K

4K

Осигурете си върховно 4K игрово изживяване с GeForce RTX и се радвайте на невероятна детайлност в днешните най-популярни игри.

NVIDIA G-SYNC®

NVIDIA G-SYNC®

Играйте плавно и без накъсване с честота на опресняване до 240 Hz, HDR и др. Това е върховното оборудване за игри с невероятна графика, което всеки запален геймър трябва да има.

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА

GeForce® RTX 2080 SUPER™

desktop.bg
GeForce® RTX 2080 SUPER™

Купи сега
GeForce® RTX 2070 SUPER™

desktop.bg
GeForce® RTX 2070 SUPER™

Купи сега
GeForce® RTX 2060 SUPER

desktop.bg
GeForce® RTX 2060 SUPER™

Купи сега
GeForce® RTX 2080 SUPER™

desktop.bg
GeForce® RTX 2080 SUPER™

Купи сега
GeForce® RTX 2070 SUPER™

desktop.bg
GeForce® RTX 2070 SUPER™

Купи сега
GeForce® RTX 2060 SUPER

desktop.bg
GeForce® RTX 2060 SUPER™

Купи сега
©2019 NVIDIA Corporation. Всички права запазени. NVIDIA, логото на NVIDIA, NVIDIA Turing, GeForce и RTX SUPER са регистрирани търговски марки и/или търговски марки на NVIDIA Corporation в Съединените щати и други държави. Всички други търговски марки и авторски права са притежание на съответните им собственици.
предимства