ЛОВЦИ ПО РОЖДЕНИЕ.

КУПЕТЕ eForce RTX™, ВЗЕМЕТЕ Wolfenstein®: Youngblood™.*

Насладете се на върховно изживяване в кооперативен режим, осигурено с мощта на NVIDIA® GeForce RTX™. Революционната платформа RTX повишава максимално производителността и визуалната детайлност благодарение на рейтрейсинг в реално време и програмируемо изобразяване на светлосенките. Технологиите на RTX правят по-реалистична жестоката, алтернативна вселена в Париж през 80-те години на миналия век, където се противопоставяте на насилствения режим в първото съвременно кооперативно приключение от поредицата Wolfenstein – Wolfenstein®: Youngblood™.

За ограничено време получавате Wolfenstein®: Youngblood™ при покупка на отговаряща на условията графична карта GeForce RTX серия 20 или геймърски настолен компютър/лаптоп с такава.

* В сила са определени условия.

WOLFENSTEIN®: YOUNGBLOOD™ C GEFORCE RTX

Съюзете се с приятел, за да изследвате жестоката реалност на Париж през 80-те години на 20. век и да пропъдите насилниците от града на светлините.

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГАe

desktop.bg
GeForce RTX 2080 Ti

desktop.bg
GeForce RTX 2080

desktop.bg
GeForce RTX 2070

desktop.bg
GeForce RTX 2060

laptop.bg
Лаптопи с GeForce RTX

© 2019 NVIDIA Corporation. Всички права запазени. NVIDIA, логото NVIDIA, GeForce RTX и NVIDIA Turing са търговски марки и/или регистрирани търговски марки на NVIDIA Corporation в САЩ и други държави. Останалите фирмени и продуктови имена може да са търговски марки на съответните компании, с които са свързани. Wolfenstein®: Youngblood ™ е измислена история. Действието се развива в алтернативна вселена през 80-те години на миналия век. Имената, героите, организациите, местоположенията и събитията са недействителни или са представени по въображаем начин. Сюжетът и съдържанието на тази игра не са предназначени и не трябва да се тълкуват по никакъв начин, който оправдава, възхвалява или одобрява вярванията, идеологиите, събитията, действията, личностите или поведението на нацисткия режим, или омаловажава военните престъпления, геноцида и другите престъпления срещу човечеството, извършени по време на този режим. © 2019 Bethesda Softworks LLC, компания на ZeniMax Media. MachineGames, Arkane, Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax и свързаните с тях логотипи са регистрирани търговски марки или търговски марки на ZeniMax Media Inc. в САЩ и/или други държави. Wolfenstein, id, id Software, id Tech и свързаните с тях логотипи са регистрирани търговски марки или търговски марки на id Software LLC в САЩ и/или други държави. Всички права запазени.

предимства