Пакет от Профили за Работа, Гейминг и Защита на здравето

Офис програми Пакет от Профили за Работа, Гейминг и Защита на здравето
  • Офис програми Пакет от Профили за Работа, Гейминг и Защита на здравето
Цена: 19лв.
  • Само за клиенти на Laptop.bg
  • Защита на здравето
  • Офис работа / Уеб дизайн
  • Гейминг и филмови вечери

Офис работа / Уеб дизайн

Когато се занимавате с офис работа, уеб дизайн или просто държите цветовете на монитора ви да са максимално точни в използваното в Интернет цветово пространство, превключете към ''Офис работа / Уеб дизайн'' профила.
Прочети още за този профил...


Гейминг и филмови вечери

„Гейминг и филмови вечери“ профила препоръчваме да използвате, когато искате ясна картина, тъй като гама кривата му е така настроена, че да разкрива повече подробности в тъмните участъци на картината.
Прочети още за този профил...

Защита на здравето

Третият профил е за Защита на здравето и има три основни цели - редуцира яркостта, което означава, че вредната за очите Широчинно-Импулсна Модулация бива избегната, намалява интензитета на синия компонент и запазва изображението контрастно, удобно за четене, и с възприемани като точни и меки цветове.
Прочети статията ни със съвети и решения за защита на здравето...

Инсталиране и използване

Профилите не се нуждаят от инсталация, а просто трябва да бъдат запазени във вашия компютър. За лесната им употреба и бързо превключване между тях, препоръчваме използването на един от следните два софтуера – CPKeeper или ColurSustainer.
Прочети по-подробни инструкции за използване...

Характеристики

Марка Laptop.bg
Описание

1. Офис работа и Уеб дизайн
Ако се занимавате с офис работа, уеб дизайн или просто държите цветовете на монитора ви да са максимално точни в използваното в Интернет цветово пространство, този профил ще ви бъде от полза.

2. Гейминг или Филмови вечери
Създадохме този профил специално за времето, което прекарвате пред екрана, играейки игри или гледайки филми - нюансите в най-тъмните тонове ще са по-лесно различими.

3. Защита на здравето
Този профил намалява негативното влияние на пулсациите и синия спектър, защитавайки очите и тялото ви. Въпреки това, цветовете остават точни, с по-топла температура.

Пълен списък с лаптопите, които поддържат ексклузивния за клиентите на Laptop.bg пакет от профили, можете да намерите тук: http://news.laptop.bg/spisak-s-laptopi-poddarzhashti-paketat-ot-profili-na-laptop-bg/

Excel Не
Word Не
Powerpoint Не
Access Не
Outlook Не
Publisher Не
Accounting Express Не
OneNote Не
Communicator Не
InfoPath Не
SharePoint Workspace Не