TRUST GXT 38 2.1

Кратко описание

Цена: 129лв.

Вие получавате

TRUST GXT 38 2.1
129лв.
Доставка
Безплатна

Безплатна доставка

този продукт е с безплатна доставка

Вземи на лизинг за 5 лв. за 36 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • 2.1 звукова система
 • дървен събуфър
 • за PC
 • Wi/ Sony PlayStation 3 и Xbox 360
 • мощност 60W
пълни характеристики

GXT 38 Tytan комплект тонколони 2.1

Завладяващо представяне на ниските тонове, висококачествен звук и впечатляващ геймърски дизайн – комплектът басови говорители GXT 38 Ultimate комбинира тези характеристики и променя изразните средства при игрите. Завладяващи експлозии от звуци по време на играта, гърмящ звук от двигателя или наслаждение от музиката и филмите с най-високото налично качество. GXT 38 не е предназначен само за игра на компютър, можете лесно да го свържете и към PlayStation, Wii, Xbox или към телевизора.

Върховен звук и ниски тонове

Тонколоните Ultimate Bass XL имат 7-инчов дървен субуфер с ниски тонове, които можете да чуете! Сателитните говорители са създадени за перфектно възпроизвеждане на средните и високите тонове. Управлявайте лесно силата на ниските тонове и на звука чрез вградения контролен панел отстрани на субуфера. По този начин можете да регулирате мощността според вкуса си. Басовите говорители GXT 38 Ultimate осигуряват висококачествен звук, което прави комплекта идеален за използване в игри като Battlefield и Need for Speed, ​но също и за слушане на музика или гледане на филми.

Конструкция за игри

Тонколоните са със здрава конструкция с издадени червени акценти. Така че те ви предлагат не само върховно представяне на звука, но и чудесно изглеждащ геймърски дизайн. Агресивният външен вид на решетката на субуфера се комбинира с черните сателитни говорители, така че получавате перфектно допълнение към всяко геймърско оборудване!

Функции

Със своите 120 вата пикова мощност, GXT 38 създава невероятна стена от звук! Благодарение на включения кабел можете не само лесно да свържете с компютъра си, но и да ги използвате с игровата си конзола, например с PlayStation, Wii или Xbox. Удобното кабелно дистанционно управление има голям бутон за лесно регулиране на силата на звука, а освен това можете да свържете слушалките, смартфона или таблета си към вградените конектори.
Басовите говорители GXT 38 Ultimate имат вградено интелигентно управление на енергията, за да я пестят.

Характеристики

Марка Trust Gaming
Канали 2.0 Канално
Категория за десктоп
Цвят Черен
Мощност 60W
Описание
 • 2.1-канален високоговорител в комплект с дървен събуфър с обща RMS мощност 60 Watt (120 Watt върхова мощност)
 • Високо качество на звука с дълбок бас
 • Удобен кабелен контрол на звука със слушалки и iPod/ mp3 връзки
 • 4-в-1: съвместим с PC, Wii, Sony PlayStation 3 и Xbox 360

   

Гаранция 24 месеца гаранция
Батерия Не
Субуфер Да