Samsung Smart Monitor M5 32BM501

 • Може да добавите 649 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

изчерпан
Цена: 649лв.

Основни характеристики

 • 32" VA
 • 1920x1080 Full HD
 • HDR10
 • Adaptive Picture
 • Eye Saver Mode
пълни характеристики

Подобни продукти от Samsung

Първият екран в света, на който можеш да правиш всичко

Мониторът за всеки аспект от живота. Свърши си работата без да ти е необходим компютър благодарение на инсталирания Microsoft Office 365 или чрез дистанционен достъп до твоя офис компютър. След това премини към чистото забавление с помощта на интегрираната система за забавления.

*Първият в света монитор, който комбинира OTT медийни услуги, мобилна свързаност и опции за дистанционен компютърен достъп **Съдържанието на екрана е симулирано с илюстративна цел.

Мобилните комуникации срещат големия екран

Мобилна свързаност

Безжичният DeX отключва пълноценно PC изживяване, без нужда от персонален компютър. Ползвай мобилни приложения за видеоконференции, обработка на документи и браузъри само чрез монитора и телефона си. За да разглеждаш снимки или да гледаш филм на големия екран на монитора, просто го докосни с телефона си, използвайки фукнцията Tap View.

first slider

*Безжичната връзка с DeX е достъпна само за модели Galaxy Note20, TabS7 и Galaxy Z Fold2 **Ограничена е до определени приложения и може да изисква закупуване на лиценз ***Съдържанието на екрана е симулирано с илюстративна цел.

Безкрайно стрийминг забавление

Платформа Smart Hub

Никога не е било по-лесно да изгледаш наведнъж цял сезон от любимия ти сериал. Сега получаваш достъп до развлекателни приложения като Netflix, YouTube и HBO без да включваш своя компютър или лаптоп. Дистанционното управление и вградените високоговорители улесняват още повече домашните ти забавления.

Endless Entertainment

*Наличността на приложенията може да варира в зависимост от държавата ** Изисква се абонамент ***Спецификациите на дистанционното управление може да варират в зависимост от държавата ****В комплекта не е включен ТВ тунер.

Учи и работи дистанционно

Дистанционен достъп

Работи без проблеми отвсякъде и увеличи производителността си чрез функциите за дистанционен достъп. Използвайки пакета Office 365, можеш да преглеждаш и редактираш документи, след което лесно да ги запазваш и съхраняваш в облака. Дори когато си вкъщи, дистанционният достъп ти дава възможност да работиш от разстояние на твоя настолен компютър в училище или в офиса.

*За тази функция са необходими Windows 10 Pro, Mac OS 10.5 или по-нова версия и съвместими мрежови настройки **Съдържанието на екрана е симулирано с илюстративна цел.

Microsoft office and Microsoft cloud

Оптимална яркост за всяка среда

Функция Adaptive Picture

Наслади се на впечатляващо качество на картината, независимо дали е ден или нощ. Сензор измерва осветеността на околното пространство и автоматично регулира яркостта на изображението чрез функцията Adaptive Picture. Така дори посред бял ден, можеш да гледаш мрачни филми, без да се налага да присвиваш очи, за да различиш какво се случва на екрана.

Открий скритата страна на игрите

Функция Ultrawide Game View

Приготви се да побеждаваш. Настрой екрана си на съотношение 21:9, за да откриеш до скоро скрити от очите ти зони от гейм сцените с Ultrawide Game View. Сега, когато играеш футболна игра, виждаш много по-голяма част от терена. А в игрите, в които шофираш, получаваш широка панорама на пътя пред теб.

*Наличността е ограничена до устройства-източници, които поддържат сигнал на изхода 21:9 **Функционалността може да се различава в зависимост от играта или съдържанието, което гледаш.

Само кажи "play", за да започнеш играта

Гласов асистент (Voice Assistant)

Твоят монитор наистина слуша това, което му казваш. Превключвай между приложения, пускай видеоклипове и други чрез функцията Voice Assistant или приложението SmartThings.

Гласов асистент (Voice Assistant)

Включи и виж

Функция Auto Source Switch +

Вече няма да ти се налага да превключваш между устройствата. Благодарение на функцията Automatic Source Switch Plus, твоят монитор моментално разпознава дали си включил ново устройство и показва правилния сигнал. Няма да ти се налага повече да търсиш в менюто правилния източник на сигнал.

Включи и виж

Характеристики

Марка Samsung
Екран 32 инча (81.28 см)
Честота на опресняване 60Hz
Време за реакция 4ms
Тип lcd матрица VA
Тип подсветка LED
Покритие на дисплея Матово
Резолюция 1920 x 1080 (FHD)
Технологии
 • Размер на дисплея: 698.4 x 392.85 мм
 • Контрастно съотношение: 3 000:1(Статичен)
 • Яркост: 250cd/m²
 • Ъгъл на видимост: H/V° 178/178
 • Поддържа VESA монтаж за стена: 100x100
 • Ъгъл на наклон: -2 до 22°
 • Размер(със стойка): 716.1 x 517.0 x 193.5 мм
 • Консумация на енергия: 27W
 • В режим на готовност: 0.50W
 • Операционна система: Tizen™
 • Вградени говорители: да
 • Вградена безжична LAN мрежа: WiFi5
 • Bluetooth: да version 4.2
Входове и изходи
 • 2x HDMI 1.4
 • 2x USB 2.0
Цвят на корпуса Бял
Гаранция
Ultra HD Не
Touch екран Не
Извит екран Не
HDMI Да
DVI Не
VGA Не
Портретен режим Не
ТВ тунер Не
Вградени колони Да
DisplayPort Не
USB Type-C Не
G-Sync/FreeSync Не

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.