G:RIGS > Dynamic Evo White (AMD)

  • С този продукт получавате като подарък Razer Pro Glide
  • Може да добавите 4519 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

изчерпан
Цена: 4519лв.

Основни характеристики

  • от AMD Ryzen 5 5600X
  • от GeForce RTX 3070 Ti до RTX 3080 Ti
  • от 16GB DDR4
  • от 500GB PCIe NVMe SSD
пълни характеристики
  • 36 месеца гаранция

Подобни продукти от Absolute

Характеристики

Цвят Бял
Марка Absolute
Процесор
Охладител Lian Li GALAHAD 360 SL ARGB White
Термопаста за процесора Kingpin Cooling KPx High Performance Thermal Compound
Видеокарта MSI GeForce RTX 3070 Ti GAMING X TRIO 8G White Edition
Дънна платка MSI MAG X570S TORPEDO MAX
Оперативна памет
Solid state drive (ssd)
Твърд диск
Свързаност LAN 10/100/1000 Мбит/сек
Кутия Lian Li PC-O11 Dynamic EVO White
Захранване EVGA 750 GQ Gold 750W
Операционна система
Гаранция
Допълнително

G:RIGS > Dynamic Evo се изпълнява с два допълнителни комплекта вентилатори Lian Li UNI SL120 ARGB 3 Fan White + отделен Lian Li UNI SL120 ARGB White (по три вентилатора в долната и горна част и един за задния панел) в допълнение към водното охлаждане, което стандартно се монтира в дясно от предния панел). При желание на клиента конфигурацията може да бъде изпълнена с различен брой или модел перки, като след консултация и с оглед избраните модели цената ще бъде съответно рекалкулирана. В базовия вариант на конфигурацията са включени и две допълнителни ARGB LED ленти и стойка за вертикален монтаж на видеокарти EKWB EK-Loop Vertical GPU Holder (боядисана в бяла) и комплект къстъм захранващи кабели с индивидуална оплекта в бяло (за видеокартата и дънната платка). Броят необходими конектори се съобразява с ибрания модел видеокарта. Управлението на допълнителни компоненти с RGB подсветки (RAM памети, охладители и/или допълнителни вентилатори) се извършва чрез софтуера на производителя на съответната дънна платка (MSI CenterASUS Armoury Crate и др.)

Стандартно конфигурацията се изпълнява в кутия Lian Li PC-O11 Dynamic EVO Harbor Grey, като в опциите можете да бъде избран моделът в черен цвят.


Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.

 

Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално след обновление до последна BIOS версия за дънната платка и оптимизиране на контрола на вентилаторите в зависимост от избрания хардуер и/или допълнителни вентилатори и охладители. Преди да бъде готова за предаване всяка преминава редица тестове с различни натоварвания за всички компоненти в системата. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ.


ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка с ибраните от клиента компоненти.
Стандартният срок за изпълнение и доставка на G:RIGS конфигурация е до 5 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго или при форсмажорни обстоятелства.

 

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

Защита при Счупване и Намокряне
Течно охлаждане Да

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.