G:RIGS > Monolith - Gothika_47 - 5Ghz Plus OC Edition DDR5

  • Може да добавите 8799 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

изчерпан
Цена: 8799лв.

Основни характеристики

  • от Intel Core i7-12700KF до Intel Core i9-13900K
  • GeForce RTX 3080
  • от 32GB DDR5
  • от 1TB PCIe NVMe SSD
пълни характеристики
  • Intel Core i7-12700KF (12 ядра / 20 нишки, 3.6 - 5 GHz, 25 MB Intel® Smart Cache, 195W, Socket LGA 1700)
  • be quiet! Silent Base 802 | Window Black
  • 36 месеца гаранция

Подобни продукти от VIP

Присъедини се към нашата общност в YouTube канала на G:RIGS. Научавай първи за нови продукти, атрактивни предложения и промоции. Получи достъп до екслузивни новини и снимки от G:RIGS работилничката.

Характеристики

Цвят Черен
Марка VIP
Процесор
Охладител Поръчково водно охлаждане за процесо и видеокарта
Термопаста за процесора Kingpin Cooling KPx High Performance Thermal Compound
Видеокарта MSI GeForce RTX 3080 GAMING Z TRIO 10G LHR
Дънна платка MSI MAG Z690 TORPEDO
Оперативна памет 32GB (2x16GB) DDR5 4800MHz Corsair Vengeance
Solid state drive (ssd)
Твърд диск
Свързаност LAN 10/100/1000 Мбит/сек
Кутия be quiet! Silent Base 802 | Window Black
Захранване EVGA 1000 GQ 1000W Gold
Операционна система Без операционна система
Гаранция 36 месеца гаранция
Допълнително

G:RIGS > Monolith - Gothika_47 5+Ghz OC Edition е конфигурация, изпълнена с пълно къстъм водно охлаждане, реализирано поръчково EKWB водна система с два броя 360мм радиатори, воден блок за процесор и видеокарта, пълен набор перки и меки, непрозрачни маркучи. В цената на конфигурацията са  заложени всички използвани компоненти за изпълнението ѝ в идентичен вариант на видеото, което можете да видите тук. За екипът на G:RIGS почти няма невъзможни задачи и ако целите друг облик, различно разположение и/или компоненти от посочените и искате да направим нещо наистина уникално - свържете се с нас чрез тези контакти.

Срокът за изпълнение на изцяло конфигурации с къстъм водно охлаждане може да надхвърли пет работни дни след уточняване на всички аспекти и наличност на всички компоненти.

Конфигурациите G:RIGS Intel 5+Ghz OC Edition са базирани на отключени процесори Intel 12-то поколение с възможност за овърклок.

Всички конфигурации от този тип се изпращат с два BIOS профила, индивидуално настроени за конкретния билд и компоненти :


1. Модифициран профил за оптимално охлаждане и максимално безшумна работа (стандартен за всички конфигурации).
2. Индивидуален OC профил за максимална производителност и честоти над 5Ghz. Екипът на G:RIGS не гарантира постигането на конкретна честота поради индивидуалните особености на овърклок (OC), както и спецификата на различни приложения и разликите в натоварването. В зависимост от възможностите на конкретната бройка процесор, профилът ще бъде настроен за максималната стабилна честота - както на всички ядра, така и с овърклок на отделни ядра за максимална производилтеност при гейминг. 

Екипът на G:RIGS съветва: При избор на процесор и/или видеокарта, различни от базово заложените, е препоръчително и/или задължително да изберете по-висок клас охладител за процесор и/или захранващ блок с оглед общата консумация и оптимално охлаждане. Не се колебайте да се свържете с нас за съвет. Екипът на G:RIGS предупреждава, че поставянето на конфигурации с такива настройки в пространства с ограничен въздушен поток е нежелателно.
Евентуалното запрашаване на филтри, радиатори и други охладителни елементи за продължителен период от време може да доведе до по-шумна и/или неоптимална работа на конфигурациите.

Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално след обновление до последна BIOS версия за дънната платка и оптимизиране на контрола на вентилаторите в зависимост от избрания хардуер и/или допълнителни вентилатори и охладители. Преди да бъде готова за предаване всяка преминава редица тестове с различни натоварвания за всички компоненти в системата. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ. 


ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка с избраните от клиента компоненти. Отчитайки това всяка една конфигурация, със или без избор на допълнителни и/или заместващи компоненти, е продукт, произведен по клиентска спецификация.
Настоящата конфигурация цели единствено да подпомогне избора на потребителите като същата не следва да се тълкува като стандартна, налична при / зададена предварително от търговеца или ограничаваща индивидуалния избор или решение на потребителя.
Конфигурациите и компютрите от серията G:RIGS не са изработени предварително, а се изготвят, тестват и доставят в рамките на упоменат срок след получаването на индивидуална поръчка на потребителя. Всяка поръчка на G:RIGS конфигурация е съобразена с индивидуалните вкусове и особени изисквания на потребителя. Поради това правото на отказ за всички G:RIGS конфигурации не се прилага съгласно чл. 57, т.3 от ЗЗП - доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания.

Стандартният срок за изпълнение и доставка на G:RIGS конфигурация е до 5 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго или при форсмажорни обстоятелства.
 

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

Течно охлаждане Да

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.