G:RIGS > Dark Blade (AMD)

Кратко описание

изчерпан
Цена: 2099лв.

Основни характеристики

  • AMD Ryzen 5 3600
  • от GeForce GTX 1660 Ti до RTX 3060
  • 16GB DDR4
  • от 250GB PCIe NVMe SSD
пълни характеристики
  • AMD Ryzen 5 3600 (6 ядра / 12 нишки, 3.60 - 4.20GHz, 32MB L3 кеш, 65W)
  • Cougar VTE 500W Bronze
  • 36 месеца гаранция

Подобни продукти от Cougar Gaming

Характеристики

Цвят Черен
Марка Cougar Gaming
Подходящ за Игри Тежко натоварване
Процесор AMD Ryzen 5 3600 (6 ядра / 12 нишки, 3.60 - 4.20GHz, 32MB L3 кеш, 65W)
Охладител
Термопаста за процесора Kingpin Cooling KPx High Performance Thermal Compound
Видеокарта
Дънна платка MSI B450 TOMAHAWK MAX II
Оперативна памет
Solid state drive (ssd)
Твърд диск
Свързаност LAN 10/100/1000 Мбит/сек
Кутия Cougar Dark Blader X5 Black
Захранване
Операционна система
Гаранция
Допълнително

Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.

Извънредно: Поръчки за G:RIGS конфигурации, постъпили между 16.08.2021 и 03.09.2021 ще бъдат изпълнявани в срок от до 7 работни дни с оглед натовареността на отдела.

Dark Blade се изпълнява с допълнителен вентилатор be Makki Fan 120mm - RED LED Double Ring в задната част, червени LED ленти и комплект червени захранващи кабели с индивидиална оплетка. Цветовата схема на кабелите и разположението на вентилаторите могат да бъдат променени при консултация с наш сътрудник в зависимост от предпочитанията на клиента и съобразено с избрания охладител.

Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ.

 


ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка.
Стандартният срок за изпълнение на G:RIGS конфигурация е до 5 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго.

 

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

Защита при Счупване и Намокряне
DisplayPort Да
SSD Да
Течно охлаждане Не

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.