COUGAR SURPASSION

 • С този продукт получавате като подарък PixArt PMW3330 оптичен сензор за игри
 • Платете с Mastercard® и добавете 238 точки. Вижте повече

Кратко описание

изчерпан
Цена: 119лв.

Основни характеристики

 • PixArt PMW3330 оптичен сензор за игри
 • 50M OMRON суич
 • LED подсветка в две зони
 • 1.8-метров кабел
пълни характеристики

Подобни продукти от COUGAR

  SURPASSION

  Нова FPS легенда

  Surpassion е великолепно ново допълнение към геймърските мишки от гамата COUGAR. С изискана форма, точен сензор, висококачествени компоненти и иновативен бордов LCD екран за регулиране на ключовите параметри, той е блестящ избор за всеки геймър.

Видео

Бърза фина настройка

Истинските професионалисти искат мишките да изпълняват точно каквото им е необходимо. А това обикновено изисква инсталиране на софтуер и прекарване на време преди реалната игра. Surpassion се предлага оборудван с удобен (и лек!) LCD екран със специални бутони, който ви позволяват да регулирате DPI (от 50 до 7200, в стъпки от 50 DPI, Lift-Off Distance, Angle Snapping и опреснителна честота. Всички това са ключови параметри, които трябва да коригирате, за да оптимизирате ефективността си при игрите!

DPI

Предварително зададени режими: 400,800,1600,3200,5600,7200 DPI, напълно приспособима

Surpassion ви позволява да регулирате нивото на DPI на мишката според задачата. 6-те предварително зададени режима на Surpassion, които могат да се настройват по желание на интервали от 50 DPI и да се съхраняват в бордовата памет на Surpassion и да се настройват по всяко време директно от мишката.

Опреснителна честота

Налични настройки: 125,250,500,1000 Hz

Surpassion идва с предварително зададена честота 1000Hz, но ако вие (или вашия компютър) се нуждаете от друго ниво, режимите 125Hz, 250Hz и 500Hz също са достъпни директно от мишката.

ANGLE SNAPPING (AS)

Налични настройки: Вкл. / Изкл

Angle Snapping може да улесни нормалните изчислителни задачи (работа, уеб сърфиране и т.н.), но се обърква с целта ви във FPS игри. Surpassion ви позволява да го активирате или деактивирате лесно според вашите нужди.

LIFT-OFF-DISTANCE (LOD)

Налични настройки: високо / ниско

Тази функция ви позволява да определите височината, на която сензорът ще спре да проследява. Това позволява на потребителите, които използват големи подложки за мишка и повдигат мишката, за да я центрират, да избегнат нежеланото проследяване, като зададат "Ниско", и потребителите, които повдигат леко мишката, когато се стремят да я поставят "Високо", за да я поддържат следвайки движенията си.

Превъзходен сензор

В FPS, точното насочване е ключово за оцеляването. Искате мишката ви да записва точно и надеждно движенията ви, за да отразява наистина колко сте добри. Разкрихме ви: Surpassion идва със сензора PMW3330 от Pixart, един от най-популярните и разпознаваеми сензори на пазара и гаранция за точно проследяване. Край на пропуснатите цели, само защото мишката не може да бъде в крак с вас, Surpassion е тук, за да ви помогне да доминирате в онлайн арените!

Ергономичен дизайн, ориентиран към FPS

За да оптимизирате вашите FPS и MOBA игри, Surpassion е проектирана да бъде едновременно удобна и ефективна. Форма, която се приспособява добре за захващане , когато е необходимо, независимите области на натискане на двата основни бутона намаляват силата, необходима за активиране на бутоните, като ви позволяват да реагирате по-бързо и да сведете до минимум случайните натискания и канали за пръстите, за да държите по-удобно, за да ви направим по-добър в FPS игрите.

Уникален дизайн на бутоните

Със своите жлебове за комфорт и дизайн на разделителния спусък в двата основни бутона на мишката, Surpassion осигурява по-удобно, точно и бързо изживяване при щракване. Идеално за игри със стрелба, при които често се изисква да натискате основните бутони на мишката многократно за кратки периоди от време.

Характеристики

50 милиона хедшота

С първокачествени OMRON суитчове, които ви носят 50 милиона кликвания с гарантиран полезен живот, Surpassion ще бъде вашето любимо онлайн оръжие в игрите за дълго, дълго време.

Неплъзгащи се истински каучукови "флангове"

За да ви помогне да я държите стабилно по време на интензивни гейминг сесии, Surpassion се предлага с два истински каучукови (без покритие) страни , които допълнително стабилизират захвата ви.

Многоцветна подсветка с 13 режима

Създайте най-добрата геймърска атмосфера, като просто кликнете върху един бутон! Surpassion ви позволява да изберете един от 13 различни режима на подсветката (11 едноцветни, 2 многоцветни), просто като щракнете върху бутона за специална подсветка.

Downloads

Характеристики

Марка COUGAR
Цвят Черна
Тип Геймърска мишка
Описание
 • PixArt PMW3330 оптичен сензор за игри
 • Разделителна способност 50-7200 DPI
 • Тип на играта FPS
 • 125/250/500 / 1000Hz
 • 50M OMRON суич
 • Профилна LED подсветка в две зони, задно осветяване
 • Максимална скорост на проследяване 150 IPS
 • Максимално ускорение 30 G
 • Интерфейс позлатен USB жак
 • Дължина на кабела 1,8 метра
 • Размери 120 (L) X 65 (W) X 38 (H) mm
 • Тегло 96 грама
Свързаност С кабел
Време за реакция 1 ms
Чувствителност [dpi] 7200
Тегло [Грама] 96
Гаранция 24 месеца гаранция
Програмируеми бутони Не
Подсветка Да

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.