120GB SATA Team Group L5 LITE

Кратко описание

изчерпан
Цена: 39лв.

Основни характеристики

  • 120GB
  • 2.5" SATA 6Gb/s
  • 500 mb/s-скорост на четене
  • 300 mb/s-скорост на запис
пълни характеристики

Подобни продукти от Team Group

4 пъти по-бързо

Когато старият ви компютър работи бавно, смятате ли, че това ви дърпа надолу ефективността? С отлична производителност и свръхбърза скорост на четене и запис, L5 LITE е 4 пъти по-бърз от традиционния твърд диск. Той може да ускори времето за зареждане, времето за изключване и времето за реакция на приложенията.

Различни възможности за избор

L5 LITE използва SATA III 6Gbps спецификация и има 60GB, 120GB, 240GB, 480GB, 1TB, 5 налични възможности за избор. Скоростта на последователно четене / запис е до 500 и 400 MB / s. Това не само значително подобрява работата на компютъра, но е и най-добрата сделка за надстройване на вашия настолен компютър или лаптоп.

Издръжливост

L5 LITE използва чип с флаш памет, който е издръжлив, устойчив на удари, устойчив на падане и предлага пълна защита. Дори и случайно да изпуснете вашия лаптоп или да падне на твърда повърхност, той все още може да предотврати повреда на данните от злополуки.

Перфектна и ефективна работа

L5 LITE поддържа командата за оптимизация на Windows TRIM, която е в състояние да освободи неизползвано пространство (Free Blocks), което да се използва за незабавно записване в системата. Това може да ускори трансфера и записването на SSD, а също така и ефективно да намали възможностите за намаляване на производителността. Той перфектно поддържа ефективната работа и удължава живота на SSD.

Характеристики

Размер 120GB
Марка Team Group
Интерфейс SATA
Скорост на четене 500
Скорост на запис 300
Гаранция 36 месеца
Описание
  • 4 пъти по-бързи от HDD
  • Висока производителност - Скорости на четене до 500 MB / s *, за да се подобри цялостната реакция и производителност на системата
  • Тънък форм фактор - 2,5-инчов диск, снабден с 7 мм, който се вписва в повече системи (дори по-тънки ноутбуци)
  • S.M.A.R.T. подкрепа - Следи състоянието на вашето устройство
  • Поддържа TRIM за максимална производителност на съвместими операционни системи

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.