120GB SATA Team Group L7 EVO

Кратко описание

изчерпан
Цена: 43лв.

Основни характеристики

  • 120GB
  • 2.5" SATA 6Gb/s
  • 460 mb/s-скорост на четене
  • 300 mb/s-скорост на запис
пълни характеристики

Подобни продукти от Team Group

Вдъхнете нов живот в компютъра си

TEAMGROUP L7 EVO предлага отлична ефективност на прехвърляне и съвместимост чрез прилагане на новото поколение контролен чип Marvell, спецификация SATA III 6Gb / s и избрани чипове за флаш памет. Изискванията за производителност на всякакъв вид дънна платка, лаптоп и вградено устройство могат да бъдат изпълнени и цялостната производителност на прехвърлянето на файлове на компютъра също може да бъде увеличена.

Висока ефективност

L7 EVO SSD предлага по-ефективни четене / запис на данни, по-ниска консумация на енергия и тиха работа. Проблемът с лошото представяне на повечето компютри не е причинен от лоша производителност на процесора, а от бавната скорост на четене на общия твърд диск. Надстройването до L7 EVO SSD може да вдъхне нов живот на вашия компютър, като ускори времето за зареждане / изключване и подобри работата с много задачи.

Командата TRIM

L7 EVO SSD поддържа команда за оптимизация на Windows TRIM, която е в състояние да освобождава свободни блокове, позволявайки на операционната система да ги използва по-късно веднага след писането на данни. Това може да ускори трансфера и записването на SSD, а също така и ефективно да намали влошаването на производителността и износването и разкъсването на устройството. Той перфектно поддържа производителността и удължава живота на SSD.

Ниска консумация на енергия за по-продължителна употреба

L7 EVO SSD поддържа ново поколение технология за пестене на енергия: DevSleep (режим на заспиване на устройства). Той се отличава с ултра ниска консумация на енергия, която изключва захранването на интерфейса SATA, когато компютърът преминава в режим на готовност. Това спестява повече енергия на батерията и удължава живота на батерията, така че можете да се върнете в режим на работа за нула време.

Характеристики

Размер 120GB
Марка Team Group
Интерфейс SATA
Скорост на четене 460
Скорост на запис 300
Гаранция 36 месеца
Описание
  • Висока производителност
  • Тънък форм фактор - 2,5-инчов диск, снабден с 7 мм, който се вписва в повече системи (дори по-тънки ноутбуци)
  • S.M.A.R.T.  подкрепа - следи състоянието на устройството ви
  • TRIM поддръжка за максимална производителност на съвместими операционни системи
  • Поддържа режим DevSleep - пести живота на батерията

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.