Logitech G502 HERO Black

  • С този продукт получавате като подарък Кабелна връзка
  • Вземи на лизинг за 6.06 лв. за 48 месеца. Вижте повече
  • Спестете до 15 лв. като пазарувате в комплект. Вижте повече
  • Може да добавите 169 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

най-продаван
Цена: 169лв.

Вие получавате

Logitech G502 HERO Black
169лв.

В наличност

поръчай сега и продуктът ще бъде при теб утре (20.03.2024)

Вземи на лизинг за 6.06 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

  • Кабелна връзка
  • Оптичен сензор Hero
  • 25600 DPI
  • 11 бутона
  • 120 грама
пълни характеристики

Комплект

Вземете 3% намаление при закупуване на продуктите в комплект

Цена на комплекта

Цена поотделно
462лв.
Отстъпка
-14лв.
Цена в комплект
447лв.
G SERIES
G502 HERO HIGH PERFORMANCE GAMING MOUSE
G502

    ПРЕРОДЕНИЯТ ГЕРОЙ

    G502 HERO предоставя супер модерен, оптичен сензор за максимална прецизност, RGB подсветка, която може да се настройва, различни Game профили, чувствителност на сензора от 100 до 16,000 DPI и възможност за добавяне на допълнителни тежести.

HERO 16K

НАШИЯТ НАЙ-ДОБЪР СЕНЗОР

11 БУТОНА

ВСЕКИ С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРЕПРОГРАМИРАНЕ

5 ПО 3.6ГР.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТЕЖЕСТИ

    HERO 16K СЕНЗОР

    Проектиран и реализиран от нулата, HERO е нашият най-прецизен гейминг сензор, който някога сме съсздавали. С най-бързата обработка на кадри, правена някога, HERO е способен да отчете 400+ IPS при DPI от 100 до 16 000, без smoothing, filtering и нежелано забързване (accel). HERO постига и гарантира прецизност, нужна дори при състезателни условия. Проверете и нагласете сами свойте настройки чрез софтуера Logitech G HUB.

    11 ПРОГРАМИРУЕМИ БУТОНА

    Използвайте G HUB, чрез който можете да програмирате любимите си команди и макроси на всеки един от 11-те бутона. Строене, клякане, близък бой, лекуване...всичко това може да бъде само на един клик. Redy-to-play профилите могат да бъдат запазени директно в мишката, тъй че да ги ползвате там, където поискате.

ON-THE-FLY DPI

Избирай сменяй измежду цели 5 DPI профила само с един клик. Три DPI светлинни индикатора от горе на мишката ще ти подскажат, на кой точно си в момента. Настрой всичко това по твой вкус чрез Logitech G HUB или просто използвай default настройките, които са вградени в мишката.

DPI SHIFT БУТОН

Добавете дори още повече контрол върху вашата игра, като превключвате от висок на по-нисък DPI. Предвидливо поставен от лявата страна на мишката, задържането на DPI Shift бутона ще Ви позволи да намалите DPI така, че можете да се прицелвате с точността на снайперист. Настройте DPI Shift чувствителността в G HUB или просто го програмирайте, за каквото Ви харесва.

ВГРАДЕНА ПАМЕТ

Използвайте Logitech G HUB за да запаметите вашите настройки в мишката, за да са с вас навсякъде. Те ще работят и ще можете да ги използвате на всеки компютър без да е необходим, какъвто и да е софтуер или регистрация.

ХИПЕР-БЪРЗ СКРОЛ С ДВА РЕЖИМА

Отключете го и хипер-бързо скролвайте през дълги страници или просто го използвайте в стандартният му режим за стъпково и прецизно отчитане. Изключително качествен и изработен изцяло от метал този скрол ще Ви вдъхне увереност, прецизност и контрол независимо, в кой режим го използвате.

    КОРИГИРАЩО СЕ ТЕГЛО

    Настройте вашата мишка и я плъзнете във вашо предимство. Цели 5 отделни тежести по 3.6гр. идват в комплект с G502 GERO, като чрез тях ще можете да коригирате теглото в посоката, която пожелате. Експериментирайте и открийте оптималният баланс за Вас.

    LIGHTSYNC RGB

    LIGHTSYNC е технология от ново поколение, която ще регулира подветката на вашата мишка така, че да можете да я адаптирате с игрите, музиката или просто картината на вашият екран, което я превръща в едно истински RGB изживяване. Изберете от палитра с над 16.8 млн. цвята и синхронизирайте подсветката/ефектите/анимациите на вашите Logitech G устройства. Настройте всичко бързо и лесно чрез Logitech G HUB.

    GAME READY ДЕТАЙЛИ

    В допълнение към невероятната работа и ектри на мишката, сме измислили и проектирали някои страхотни детайли. Част от тях са механичните суитчове на двата основни бутона, плетеният кабел с лепенка за организирането му, гумирани странични части, капаче за допълнителните тежести, което е на магнити, както и още куп други.

    КАКВО ИДВА В КУТИЯТА

    G502 HERO гейминг мишка

    Допълнителни 5 тежести по 3.6гр. със страхотна кутийка за тях

    Упътване

    2 години лимитирана хардуерна гаранция

Характеристики

Марка Logitech G
Цвят Черна
Тип сензор Оптичен
Описание
  • оптичен сензор HERO от следващо поколение
  • прецизно проследяване до 25000 DPI с нулево смущение, филтриране или ускорение.
  • 11 програмируеми бутона и двупосочен хипер-бърз превъртащ скрол
  • регулируеми тежести
  • LIGHTSYNC технология за персонализирано RGB осветление
  • Размери: 132 x 75 x 40мм
  • Тегло: 120 г
Свързаност С кабел
Чувствителност [dpi] 25000
Тегло [Грама] 120
Гаранция 24 месеца гаранция
Програмируеми бутони Да
Подсветка Да