Grigs banner 1920x40

Предимства

Информиран избор

Обичаме да тестваме продуктите, продавани на сайта ни. Предлагаме това, което самите ние бихме ползвали с удоволствие. Държим на информирания избор и ви го предлагаме - можете да научите много за нашите продукти в специализирания сайт за ревютавидеоклипове, анализи и тестове на продукти - news.laptop.bg

Направете информиран избор и останете доволни от покупката си!

Връщане без основание

Можете да върнете продукт, закупен от нас, в рамките на 15 календарни дни дори без основание.  Достатъчно е той да има запазен търговски вид…

Плащане за ваше удобство

Избирате удобен за вас начин на плащане: в брой, по банка, с карта или лизингово плащане - всеки един от тях, гарниран с експресна доставка. При одобрена поръчка на кредит, куриерът ви посещава на място с необходимите документи и лаптопа ви. Не трябва да посещавате офис, банка или кредитни институция - ние идваме при вас. Лесно, просто и бързо!

Сигурна доставка

Всеки наш продукт се доставя с опцията "БЕЗПЛАТЕН ПРЕГЛЕД". В рамките на 15 минути в присъствието на куриера може да прегледате и тествате вашия нов продукт.

Можем да доставим лаптопа ви в рамките на 24 часа. Доставката на аксесоари се осъществява до 48 часа.

Винаги добра цена

Може да бъдете сигурни в коректността на нашите цени. Автоматизирана система ежедневно проследява най-актуалните цени на пазара. Добре знаем, че освен качествени продукти и обслужване, сме длъжни да предложим на вас, нашите клиенти и приятели, най-конкурентни цени.